Så mycket kärlek på få timmar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Så mycket kärlek på få timmar

Jag lämnade barnen till S imorse och åkte in till stan för att spela in Tvillingpodden med Julia Mjörnstedt Karlsten. Jag har följt henne länge så när vi möttes var det som att vi hade träffat varandra. Vi kramades och hade en sån himla trevlig inspelning. Julia inspirerar mig. Ni får höra mer i Tvillingpodden när det här avsnittet kommer ut, jag säger till då.

IMG_0743

Julia med fantastisk energi och otroligt blå och vackra ögon. IMG_0741

Så fin människa!

IMG_0736

När vi hade poddat klart var det dags att filma ett samarbete vi ska göra med Flux. Det var väldigt roligt!

IMG_0737

Vi hann pussa på vår vän och kollega Sheila också innan jag var tvungen att rusa till tunnelbanan. Jag åkte till Solna där jag mötte upp Stefan som hade tagit dit barnen i min bil. Så körde vi hem med musik i bilen! Det är verkligen en frihetskänsla att ha körkort. Jag får ett lyckorus varje gång jag tänker på att jag faktiskt tog tag i det där med körkort. Det var verkligen en sån ångest för mig innan jag hade det.

IMG_0738

Gulliga Sheila, ni hittar hennes blogg här. 

Nu ska jag lägga undan datorn för dagen och leka med barnen som är hemma från förskolan. Det är sista kvällen på länge som de är hos mig. De ska vara hos S från onsdag till måndag. Och i morgon åker jag till Helsingborg och sen Norrköping.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Lyssnar på tvillingpodden och du berättar att när du är 34 år ska du träffa mannen i ditt liv för en spådam sagt det. Du gillade det inte då för att du va gift, intressant att se vad som händer 😊

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Haha åh! Jag trodde att det var när jag var 33, att det var i år. Men alltså nästa år… Spännande!