Angelica Lagergren

Vabruari började tidigt i år

Måndag = nystart och pepp. Men dagens måndag blev inte riktigt som planerat. Den startade med vab av Alice. Det var ett riktigt pusslande innan skilsmässan med vab och jobb. Men nu är det faktiskt lite rörigare. Jag och S försöker pussla och hjälpa varandra så mycket som möjligt. Ibland går det bra och ibland går det mindre bra. Jag var ju sjuk i helgen och jag såg att någon undrat varför inte bara S tog barnen istället för mig. Helt ärligt såg jag inte ens det som ett alternativ. Konstigt kanske. Men jag känner att jag vill klara mig så mycket som möjligt själv. Jag hade dock inte tvekat på att ställa upp om han ringde mig och bad om hjälp om han blev sjuk. Vi har ju fått de här två fantastiska barnen tillsammans, då får vi lösa det tillsammans.

IMG_0662

Nu har jag haft mina fransar i 10 dagar och de sitter fortfarande så bra.

IMG_0669

Jag vet på riktigt inte hur många gånger någon försökt gnugga bort min prick på näsan. Ni vet slickat på fingret och gnuggat som man gör på barn när de har mat runt munnen… Hehe, men den sitter där den sitter.

IMG_0684

Alice och jag har pysslat under förmiddagen. Hon älskar att klippa så hon fick ett gäng gamla tidningar att klippa sönder. Det blir rätt stökigt, men det är så roligt att se hur fokuserad hon är när hon sitter med saxen. Nu ska jag strax hämta hem Philip. Han fick gå till förskolan idag fast Alice var hemma. Jag tycker att det känns viktigt att den som är sjuk får tid och ro att vila och återhämta sig. När båda är hemma blir det inte riktigt samma sak.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.