Angelica Lagergren

Konferens på slott istället för i soffan

Äntligen är vi igång med vår konferens för vårt företag. Jag och Jessica var iväg på konferens förra året också och det är flera som undrar varför vi väljer att åka iväg. Varför sitter vi inte bara hemma i soffan eller på vårt kontor i Åkersberga. Det jobbet vi har är ett kreativt yrke och för mig är miljöbyten otroligt bra för just den kreativa biten. När man sitter hemma börjar man (i alla fall jag) fixa med annat. Som att slänga in en tvätt eller köra igång diskmaskinen. Att åka iväg på konferens var självklart för oss. Den här gången är vi på Rånäs Slott. Jag har aldrig varit här innan, men det är verkligen mysigt. Vi tog bilen hit i morse och nu sitter vi i ett konferensrum och pratar om våra mål för 2018. Men kanske det viktigaste – hur ska vi göra för att nå målen? Vi sätter nu en konkret plan för hela året.   IMG_1942

Vi har fått morgonfika, en ljuvlig smörgås och kaffe. Peppen är total även om jag känner mig aningens sliten från lördagens festligheter.

IMG_1931

Mums!

IMG_1944

I eftermiddag ska vi bada bubbelpool utomhus. Nu ska jag återgå till vår white board. Jag älskar att skriva på en tavla, haha. Det gjorde jag även när man gick i skolan. Ett tag ville jag bli lärare bara därför, för att få skriva på en white board varje dag. Vi kanske borde köpa en white board till kontoret nu när jag tänker efter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Hej Maja, mitt och Jessicas jobb handlar mycket om att underhålla och inspirera andra. Tråkigt att du ser det som flams! Hej svejs!

  1. Ida

    Måste bara skriva att det lyser om dig, så fin utstrålning du har på de senaste bilderna ( du hade fin utstrålning tidigare också men hoppas du förstår vad jag menar ☺). Hoppas ni får en mysig och kreativ konferens!