Angelica Lagergren

En dag i sängen

Jag tog inga bilder igår på vår utekväll, det är väl i och för sig ett tecken på att fokus låg på annat. Vi åt middag på East, det var länge sen jag åt där. Maten var grym igår, riktigt riktigt bra. Jag åt vårrullar och dumplings. Ljuvliga såser. Efter middagen gick vi till Riche och sen till Fou och Rose. En helkväll där jag, Jessica och Miriam delade på en taxi som rullade in utanför dörren strax efter 05 i morse. Dagen har därför tillbringats i sängen. Det var välbehövligt och skönt att bara ha en sån dag. Vi åkte en sväng till kontoret nu på kvällen för att spela in en grej till Tvillingpodden. Vi åkte förbi ett thaiställe här i Åkersberga och så åt jag middag hos Ibbe och Jessica. Sen har jag klippt podden från soffan och druckit iskall cola zero. IMG_1906

Igår fick Elsa gå loss med färger och penslar i mitt ansikte. Fint va? IMG_1909

Jag trodde att det skulle vara så svårt att få bort, men det var det inte. Hon målade med akrylfärg. IMG_1912

Nu ska jag ladda upp podden och krypa ner i sängen igen. Jag ska kolla på Farmen innan jag somnar tänkte jag. I morgon ska jag och Jessica på konferens på Rånäs slott. Jag längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Låter som ni hade en grym utekväll, vad roligt ☺️ Hoppas konferensen blir jättebra ?? Kan ni inte planera en ny livepodd när ni är iväg nu? ?