Angelica Lagergren

Fabian Bolin gästar Tvillingpodden

Jag skrev igår att jag och Jessica var och träffade Fabian Bolin för en intervju i Tvillingpodden. Vi var och hälsade på honom på hans kontor inne i stan. En väldigt trevlig och stundvis tung intervju. Fabian har gått igenom en 2,5 år lång behandling för cancer. Han drabbades av leukemi sommaren 2015. Mer om det i podden. När man pratar om cancer är det lätt att det blir sorgligt och man tänker på döden. Fabian vill lyfta fram att det är mer än så. Att det finns hopp! Avsnittet kommer upp den 22 januari. fabian_bolin_tvillingpodden

Fabian är hela 195 cm lång!  waroncancer_angelicalagergren

Igår köpte jag ett nytt armband av Fabian för att stödja Waroncancer.com. Mitt gamla har tyvärr slarvats bort, jag hade det på mig exakt hela sommaren. Jag tycker att de är så himla fina! Och såklart viktiga. Men det känns genomtänkt med att armband man kan ha till vardags och på så sätt sprida kunskap om cancer. Här kan du beställa ett eget armband. Det här inlägget är inget samarbete, jag vill bara förtydliga detta. Jag får inte betalt för att sprida budskapet om Waroncancer,com, det är nåt som jag brinner för och vill lyfta fram i alla fall.

IMG_6466

Nu längtar jag till vår, sommar, sol och värme. Det är härligt med vinter med jag trivs absolut bäst när det är varmt ute. Den här bilden ovanför är från augusti förra året när jag var i Grekland. Nu är det dags att bädda ner mina små gosegrisar i sängen. De är supertrötta efter en dag på förskolan. Vi var hemma hos Elsa och åt middag och min pappa var också där och åt. Väldigt mysig onsdagseftermiddag med massa bus och lek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.