Min älskling, mitt hjärta och gravidmage – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Min älskling, mitt hjärta och gravidmage

Jag gick igenom lite gamla bilder när jag hade städat klart idag och hittade den här. Jag och min bästa vän Andy. Han är just nu på väg hem från Thailand och jag saknar honom så mycket. På lördag kommer han och Maria hit på myskväll. Barnen och jag längtar massor! Vi ska förhoppningsvis till stallet på söndag och rida, det ser jag också fram emot. IMG_5227

Men vad små vi var här. Nyårsafton när när 2013 blev 2014. Jag var gravid, lilla Alice låg i magen, men det var så himla tidigt så det visste inte ni bloggläsare om. Jag var i vecka 11 eller 12. Men bara 10 dagar senare gick vi ut med det, den stora hemligheten. Jag hade på mig en del av min bröllopsklänning från Ida Sjöstedt och temat för festen var Great Gatsby. Här finns bilder från den festen. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Jag älskar att jag har den här bloggen och ett stort arkiv att titta tillbaka på. Här gick vi ut med att Alice skulle bli storasyster. När jag tänker tillbaka på det är det ju helt galet tidigt att bli gravid så tätt inpå… Haha. Men idag är jag så tacksam över att Alice och Philip har varandra. Det gör faktiskt hela den här skilsmässan lite lättare. Att veta att de alltid har varandra. Sida vid sida.  IMG_1234-e1425444994840

Gullunge! Så liten och sprallig! <3 Jag hittade ett inlägg där man ser magen i vecka 13 med Alice och magen i vecka 13 med Philip. Ganska stor skillnad.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.