En bild som får symbolisera 2018 – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En bild som får symbolisera 2018

IMG_1168

Jag la precis ut den här bilden på instagram och tycker att den får symbolisera hur jag vill att 2018 ska vara. Lugnt och skönt. Låt mig slippa konflikter, drama och tårar. Jag har fasiken gråtit klart. Jag har aldrig gråtit så mycket som under 2017. Jag har aldrig känt en värre smärta än den där dagen när S sa orden “Jag vill skilja mig”. Jag har jobbat med mig själv under 2017 och kommer fortsätta med det under 2018. Jag är stolt över att jag började gå i KBT och det har verkligen hjälpt mig. Jag har hittat en människa som ger mig fjärilar i magen som jag är nyfiken på. Ingen vet hur framtiden blir men det är härligt att drömma sig bort… Få tänka fritt om framtiden. Jag tror att 2018 kommer bli magiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen här hemma hos Maria i Bromma. Vi ska på middag på Rose och sen blir det fest natten lång. Jag är 100% övertygad om att mitt tolvslag kommer bli bättre än förra året. Då var det bråk, sorg och tårar. Nu ska det vara dans, skratt och lycka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Du förtjänar all lycka! Hoppas ditt 2018 blir magiskt! Nu är förhoppningsvis det värsta över även om det fortfarande gör ont ibland. ❤️

 2. Petra

  Hoppas tolvslaget var magiskt!❤️🥂
  Förra året låg jag på iva men i år pussades jag in det nya året med min fina sambo! Gott nytt år!

 3. Sofia

  Åh vad jag lider med dig, blir kallsvettig bara av att läsa orden.. Skickar lite energi och hoppas att 2018 blir vårat bästa år! Har likt dig fått två barn tätt och mitt nyårslöfte är att hitta lite balans och hitta tillbaka lite mer till mig själv och inte bara mamma som man lätt blir i småbarnsåren. Stor kram!