Från mammahuset till pappahuset – genom skogen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Från mammahuset till pappahuset – genom skogen

Barnen kallar mitt hus för mammahuset och S hus för pappahuset. Idag när jag skulle lämna barnen gick vi igenom skogen bort till S. Det var riktigt lerigt, men spännande för barnen. Så mycket roligare än att gå vanliga vägen. IMG_1061

Philip ville inte ha mössa utan valde istället hatt. IMG_1063

Jag ser nu att jag behöver tvätta barnens jackor. IMG_1054

Som jag kommer sakna honom och hans syster nu när de är hos S. IMG_1059Vi såg grannes katt ute i skogen och här lyckades jag fånga när Philip ropar på henne.

IMG_1071

När jag hade lämnat barnen mötte jag upp Sanna och Frida och åkte och tränade. När jag hoppade in i Sannas bil bröt jag ihop. Släppte ut allt som varit rent ut sagt för jävligt de senaste dygnen. Det var skönt att träna men energin fanns inte riktigt där. Jag lyssnade på kroppen och körde styrka istället för att springa snabbt, det var rätt beslut. Jag ska hoppa in i duschen nu och skrubba mig. I eftermiddag blir det soldusch hos Pischa. Brun färg kanske gör att jag känner mig piggare och lite gladare. Hoppas det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hoppas att du känner dig bättre efter du har tränat, det funkar alltid för mig när jag är ledsen/arg eller i övrigt nedstämd.❤️
    Var är det ni tränar? Är det i Åkersberga? 😊