Sex saker att klicka hem till nyår – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sex saker att klicka hem till nyår

Inlägget innehåller adlinks*

Jag ska på middag på Rose på nyårsafton och klädseln är smoking. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig alltid. Jag tänker mig nåt svart, för ovanlighetens skull, haha. Jag känner mig alltid som snyggast när jag har svart på mig. Det ska bli så kul att gå på den här festen, en privatfest på Rose och Fou. Jag ska dit med Maria och hennes jobbarkompisar som jag aldrig träffat. Jag tycker ju om att träffa nya människor, så det känns hur kul som helst. Jag och Maria startar redan på lördag med en myskväll hemma hos henne.

Det hade ju varit snyggt med den här gula klänningen, men då hade jag gärna velat vara brun. Alltid är det nåt. Men just nu känner jag mig rätt blek. En soldusch hade suttit fint. Eller en vecka i solen. Tänk, en vecka i Thailand. God mat, trevliga människor och värme. Mmm.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.