Angelica Lagergren

Jeans till jeans och minnen från sommaren

Ibland när jag känner att jag inte har någonting att ha på mig brukar jag sitta och bläddra i mitt bloggarkiv. Det är roligt att ha ett arkiv, det finns ju hur mycket som helst att titta på/läsa. Om man nu vill göra det. Den här outfiten med jeansskjorta till jeans tycker jag är riktigt snygg. Och den funkar liksom året runt! Dock saknar jag verkligen sommarens bränna. Jag fick ju en bra grund i Thailand när jag var där i april. Tänk att jag där och då, på stranden inte hade den blekaste aning om vilket helvete som låg framför mig. Tur var väl det… Jag tror aldrig att jag varit så brun som när jag kom hem från Grekland. Här var jag och Jessica pepparkakor. IMG_9422

Jag har ingen aning om vad jag och barnen ska hitta på under min semester i sommar. Måste man veta det nu? Jag känner att jag måste ta en dag i taget, så det är svårt att planera så långt fram. Men Grekland vore ljuvligt. Eller Mallorca. Och jag vill gärna åka med några andra. Jag ser inte riktigt framför mig hur jag ska flyga ensam med två barn. Bada i poolen med båda barnen. Allt går såklart om man vill, men det ska ju vara semester också. Inte bara stress och svett. Ska kolla vad Annika har för planer, jag gillar att resa med henne och hennes familj. De är enkla och trivsamma. Vi var på Mallorca tillsammans, vår sista familjeresa. 

mallorca_canpep

Alltså Philips ansikte här. Det gulligaste jag sett! Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag är evigt tacksam över mina två barn. De är verkligen mitt allt. Jag älskar de mer än livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.