Angelica Lagergren

Fräscha kläder på bara några minuter

I samarbete med Philips Steamer 

PB260011

Jag har aldrig varit ett stort fan av det här med att stryka. Jag är uppvuxen med en mamma som stryker allt och då menar jag allt. Men trots det har det inte smittat av sig på mig… Jag uppskattar en struken blus eller skjorta, men jag har inte riktigt tålamod att lägga massa tid på något jag tycker är tråkigt. Tills nu!

Jag har fått testa Philips nya stående steamer som heter Easy Touch Plus. Den är enkel att montera upp och nu har jag den stående i min lilla walk in closet här hemma. Här kan du klicka för att läsa mer och köpa din egen steamer. Den fungerar även på känsliga material som kashmir och ylle. Den är säker på alla material – det blir garanterat inga brännmärken.

PB260006

Det är kanon att kläderna blir släta på några minuter. Det jag gillar allra bäst är att den även fräschar upp kläderna. Jag har en hel del blusar och klänningar som är i siden som jag brukar lämna in på kemtvätt. Men nu behöver jag inte det längre! Det går i ett kick att fräscha upp kläderna och det är dessutom kul.

PB260019

Det är smidigt, enkelt och roligt att steama.

Steamern är lätt att flytta på så när jag är klar med plaggen ställer jag bara in den i garderoben igen. Man fyller på med vatten bakpå maskinen och det tar bara någon minut från att man satt på den tills dess att den är klar att användas. Jag tycker att maskinen är snygg så den är inget man behöver trycka undan i ett skåp och skämmas över.

PB260036

Det ingår en handske så att du kan komma riktigt nära utan att bränna fingrarna.

PB260008

Vill du köpa en egen steamer? Då kan du gå in här och läsa mer. Min mamma var här i helgen och blev riktigt avundsjuk på min steamer, haha. Hon bygger ett hus just nu och hon inreder en hel stor tvättstuga. Jag kanske borde köpa en sån här till henne i julklapp, den skulle passa perfekt hemma hos henne.

I samarbete med Philips Steamer 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Blir det lika ”platt/oskrynkligt” av att steama? Verkar mkt smidigare än att stryka men blir det samma resultat?

  2. E

    Hej!
    Lite OT men har din vän Annika någon blogg? Hon verkar vara så himla rolig och ha ett intressant jobb. Skulle gärna läsa den isåfall ?
    Kram

  3. Alexandra

    Oj vad bra! Jag stryker ALDRIG, vilket gör att det som behöver strykas alltid hänger kvar i garderoben… Går det snabbt? Är det mycket enklare än att stryka? 🙂

  4. Malin

    Jag tycker de skulle vara kul om du kunde göra ett inlägg i hur du gör dig i ordning på morgonen. Från att du kliver upp (typ) hur du gör med håret, sminket osv:)