Slutade följa Stefan på instagram – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Slutade följa Stefan på instagram

Jag fastnade på youtube och kom in på gamla klipp som jag lagt upp där. Bland annat det här där jag var gravid med Alice i vecka 30. Gud, jag tycker verkligen att jag såg annorlunda ut då. Jag har åldrats en del på de här tre åren, sömnbristen har nog gjort sitt. Men! Jag känner mig faktiskt vackrare än någonsin just nu. Även om jag gillar botox i pannan tycker jag om att åldras. Jag tycker mer och mer om mig själv för varje år som går.

Då menar jag inte bara utseendemässigt utan också som person. För varje år som går hittar jag mig själv mer. Jag skulle aldrig vilja vara 20-23 år igen. Jag är så glad över att den tiden i livet är förbi. Även om det här året uppenbarligen inte blev som jag hade tänkt mig är jag glad. Jag är glad över att jag tog tag i min psykiska hälsa och började gå i KBT. Det är stort för mig att jag slutfört det.

Här är ett annat klipp jag fastnade vid. Jag packar BB-väskorna. Det där känns som en evighet sen. Så mycket som har hänt sen dess. Oavsett hur relationen med Stefan är idag är jag glad att det är han som är pappa till mina barn. Vi är båda måna om att sätta barnens mående först. Alltid. Det är liksom prio. Jag såg att jag fått kommentarer om att jag inte längre följer honom på instagram. Nej, jag följer inte honom. Jag ser ingen anledning till att göra det heller. Jag behöver inte matas med hans nya liv, det är inget jag mår bra av. Så nu vet ni det. Om jag kan välja bort vad jag vill se och inte se, ja då gör jag det. Så himla enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simona Alf

  Du kloka fina människ!
  Jag kolla på dessa klipp när jag var gravid!
  Tycker de låter klokt att inte följa S på insta.
  Ge det tid så kommer allt bli bra! Dona fyrverkerier fylls på de har jag märkt när jag läser din blogg! Och lyssnar på tvillingpodden!
  Ha en underbar lucia och hoppas framtiden blir lugnare och en jävla massa fyrverkerier! 😘

 2. Amanda

  Jag valde att skilj mig för ett år sen och hitta min stora kärlek, men följer inte barnens pappa i alla fall. Behöver inte se honom.med sin nya. Konstigt nog kan saker göra ont fast man gått vidare. Varför vet jag inte men så är det. Du gör helt rätt i att fokusera på ditt och vända bort blicken ^^:)