Vinn lyxiga skönhetsprodukter i Julklappsjakten – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vinn lyxiga skönhetsprodukter i Julklappsjakten

I samarbete med Yves Rocher

Lucka #6 Angelica

Kroppscreme, serum, dag- och nattcreme, förlängande mascara, läppstiftparfym

Idag är det 6:e december och det betyder att det har blivit min tur att öppna luckan i härliga ”Julklappsjakten” hos Loppi & Vimedbarn. Hos mig har du chansen att vinna ett skönhetskit från Yves Rocher värde 1200 kr. Det är lyxiga skönhetsprodukter med ingredienser från växtriket.

Så hur gör du för att tävla? Lämna en kommentar här i bloggen med en motivering till varför just du ska vinna. En vinnare kommer att dras i morgon och för er som inte vinner ska ni inte gå lottlösa. Uppge rabattkoden: “LOPPI20” så får du 20% rabatt på ett köp. Perfekt om du ska shoppa julklappar till nära och kära! (Detta erbjudande gäller t o m 10/12.)  Tävlingen pågår till och med klockan 9 i morgon den 7/12. Stort lycka till!

Vinnaren av detta lyxiga skönhetskit är nu dragen och det blev Julia! Med det här rimmet gick det inte att låta bli att le. Tomten Angelica önskar dig en riktigt härlig jul!

 

“För mig som fattig juriststudent,
är det inte alltid så kul att fira advent.
Hinner ej göra julgodis eller nougat,
när jag pluggar inför att bli advokat.

Har inte råd med en adventskalender,
men önskelista till tomten Angelica jag ändå sänder.
Önskar att dessa klappar skulle bli mina,
så min hud blir len och fransar fina.

Det skulle även glädja min släkt,
då av stress jag får svettningar som bieffekt.
Med detta paket kan jag lukta gott,
och även lyckas undvika stilbrott.
Det lyxiga läppstiftet kommer göra,
att jag kan måla läpparna juligt röda.

Jag om dessa klappar ber,
från dig Angelica och Yves Rocher.

I podden får Angelica mig att brista ut i skratt,
så jag i halsen sätter min lussekatt.

Yves Rochers produkter gör mig snygg,
så jag i jul i min skönhet kan känna mig trygg.

Detta paket skulle göra min december fin och kul,
Från mig till er: God Jul!”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Jag skulle gärna vela vinna för jag älskar skönhetsprodukter & är ung 2 barnsmamma och inte alltid har så mycket pengar över att unna mig något helt enkelt . Kram

 2. Elin

  Jag har plågats av akne sedan jag var ungefär 12 år, så 12 år i år :))) jag har aldrig unnat mig lyxiga produkter pga har varit slösigt att köpa sådant jag inte vet funkar på min hy och inte roligt att slösa lyxiga produkter på aknehy….. vore kul att få vidga mina vyer och testa nya märken och använda lyxiga produkter!

 3. Johanna

  Åh jag hittar aldrig något som passar för min torra hud, skulle vara så skönt att få prova nåt som man kan få för en gångs skull! Vet inte hur mkt pengar jag lagt ner på olika märken och produkter för att hitta nåt som passar mig:( man har det inte så fett när man lever på mammapeng heller så att prioritera sig själv ligger liksom längst ner på listan! Skulle vara underbart att få vinna<3

 4. Yvonne

  Den här tiden på året känner jag mig glåmig och huden är torr. Vore toppen att få en härlig julklapp från Yves Rocher. Det skulle verkligen pigga upp. Hälsningar från ett vintervitt Luleå.

 5. Hanna Nilsson

  Självklart vill jag vara med och tävla! Jag har varit mammaledig i 14 månader och ska nu börja jobba efter nyår. Mitt mål är boosta mig själv med härliga skönhetsprodukter för att kicka igång 2018 med vardagslyxen på topp. Det här kitet skulle lysa upp en trött mammasjäl så in i bomben 😊

 6. Amanda

  Som student får man ibland kämpa för att ekonomin ska gå ihop, särskilt nu i dessa juletider. Man vill ge allt man kan till sina nära och kära, men det är inte alltid möjligt.
  Detta skulle vara en perfekt present till min mamma som jag tycker förtjänar allt. Hon har funnits vid min sida när livet varit tufft och att få ge henne något extra lyxigt vore så roligt och garanterat uppskattat!❤️

 7. Sofia h

  Ibland känner jag mig ful, det är inte kul. Jag skulle vilja känna mig vacker, kanske med hjälp av lite spackel?
  Eller lite lukta gott så kanske mannen blir på topp! Kanske en ny kräm för huden så blir jag som ny till julen❤️

 8. Anna L

  Torr och fnasig
  jag blir knasig
  Vill ge huden en chans
  att reparera sig med glans
  Vara rädd om mitt skinn
  och mer än produkterna vinn
  slippa känna mig glåmigt dyster
  när jag får mera lyster
  huden blir len
  och jag börjar stråla igen
  Tänk om jag vinner
  så kanske både ålderstecken och slitenhet försvinner

 9. Anna

  Trött och sliten. Lagomt rynkig och väderbiten .Tror ni tomten vet var jag bor, när han ska leverera detta paket med skönhet och glamour.

 10. Katja

  Lillebror är 3 veckor gammal, ammar natten lång. Storasyster 2 år gammal, vaken hela dagen lång. No sleep, sminket är slut och denna morsa börjar se ut som sju svåra år. Make my day 🙈❤

 11. Sanna

  Vilken fantastiskt vinst, tänk och få vinna denna! Som ensamstående mamma är det sällan jag lyxar till det, så det vore underbart att för en gång skull få hem lite prylar till mig själv, Om jag vann den här drömvinsten skulle jag kunna skämma bort mig själv rejält, och ta hand om mig själv och vårda kroppen lite extra – de förtjänar den efter allt slit som lokalvådare.

  Under 2018 siktar jag efter något nytt och lämnar arbetet som lokalvårdare bakom mig. Det känns otroligt skönt med tanke på all drama, och allt skit som jag har fått utstå på min gamla arbetsplats. Nu siktar jag på att hitta en bra arbetsplats som följer de lagar och riktlinjer som finns i Sverige, och som behandlar mig bra!

  Kram Sanna

 12. Frida

  Det är ju hemskt att säga men jag skulle vilja vinna som lite ”plåster på såren” eftersom jag har haft ett så tufft år. I november förra året fick jag en lunginflammation som triggade igång en inflammation i bröstet på mig. På grund av den fick jag ta studieuppehåll och har varit sjuk sen dess, med smärtor dagligen, nästintill obefintligt med sömn och ingen energi alls. Började plugga igen för en månad sen för jag blev lite bättre med rätt medicinering men har nu reagerat på medicinen jag tog och är tillbaka på starka smärtstillanden varje dag och måste hitta ny medicinering. Det i kombination med kraftig astma och allergier gör det svårt att orka med och vara nöjd med sin kropp. Allt som piffar till kroppen lite så man kan lyxa till det, gör stor skillnad! Att ha en 21-årig kropp som beter sig som om den vore 90 är inte kul… Håller tummarna!

 13. S

  Hej!
  Om jag vinner skulle jag ge detta paket till min mamma, Hon jobbar inom vården och är en riktig kämpe som jag tycker förtjänar att bli bortskämd. Hon skulle aldrig köpa såhär dyra lyxgrejer till sig själv. Kram 💕👊🏻

 14. Anna

  Så sjukt otursförföljd människa just nu. En graviditet medsjunskrivning från start till mål som inleddes med utmattningsdepression, fortsatte med sjukhusvistelse och låååånga veckor med dropp för extremt graviditetsillamående och -20 kg på vågen, när det väl la sig kom foglossningen och nu när hon väl är ute (världens finaste och såklart värd drt) så funkar amningen efter att ha klippt tungbandet på henne men så får jag en jävla bröstböld med tillhörande infektion och blir inlagd två nätter samt något så äckligt som et DRÄNAGE i bröstet för att få ut allt var 🤢 och under den här tiden mår min underbara 3-åring skit för att han är så orolig för mig 😓 Vore fint med något upplyftande, som en vinst av detta så jag iaf kan få se lite mindre sliten ut 🙈😅
  Tack för en fin blogg att följa mitt i skiten! ❤️

 15. Linnea

  Vintern stryk på huden tar,
  den är inte längre lika frisk och klar.
  Huden har blivit alldeles grå och dyster,
  önskar att jag kunnat tillföra lite lyster.
  Yves Roceher kan göra så min hud känns fräsch och ny,
  så att det återigen strålar om min vinterhy,
  att få vinna dessa produkter då slår min önskan in,
  och jag skulle känna mig vacker i mitt skinn!

 16. Elin

  I år blev jag ensamstående när mitt lilla barn bara var två veckor gammal. I och med det blev allt så mycket dyrare med hyra och mat. Jag har inte råd att unna mig mycket nu, men vad gör det när jag har mitt lilla barn? Det gör mig inte så värst mycket då jag är så lycklig att jag har henne. Men skulle jag få möjlighet att få en julklapp med lite härliga produkter och för att få känna mig som en snygg och fräsh kvinna en stund skulle jag må så sjukt bra!

 17. Elin

  Vilket fantastiskt pris att vinna. Jag har haft stora problem att hitta bra produkter som min passar min känsliga hy och ekonomin har inte tillåtit en uppgradering. Jag har under en period sneglat på Yves Rochers produkter och Jag skulle bli så glad om jag vann det.

 18. Emma Johansson

  Tänk att få lyxen att vinna detta kit. Då jag fram och tillbaka har problem att hitta rätt ansikteskrämer så kanske just dessa passa mig. Plus guld i kanten att man få perfekta fransar och snygga läppar på köpet!

 19. Maja

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta paket då jag för 2 år sedan drabbades av en kronisk sjukdom och är sedan dess sjukskriven. Jag har alltid tyckt om att ta hand om mitt yttre och att känna mig vacker. Men pga de mediciner jag måste äta samarbetar varken min hy eller min vikt med mig längre och det finna inget utrymme att lägga pengar på bra produkter längre. Jag vet att skönheten inte bara är utsidan, men det är tungt att inte kunna trivas fullt ut i sin kropp eller att acceptera hur mycket livet har förändrats pga sjukdomen. Så jag håller tummarna för en liten vinst som kan pigga upp mitt humör 🙂 Tack för en bra och ärlig blogg !

 20. Vernesa

  Tre småbarn hemma på heltif , nyförlöst och massa hormon utslag i ansiktet, bröstmjölk som läcker höger och vänster .. Duscha , ja det hinner man typ När ? Haha 🙈 så detta packet hade varit peeeeerfekt julklapp till mig..

 21. Nilla Mattsson

  Åh, vill gärna vinna lite lyx och flärd till mig själv. Alla andras julklappar kommer alltid i först hand och det är sällan man unnar sig själv något. Detta paket skulle bli en trevlig överranskning!

 22. Åsa

  Åh!! Jag önskar vinna detta fina kit eftersom jag känner mig som en urkramad disktrasa 😂 Två småbarn tar ut sin rätt (som du vet…) och jag har inte haft möjlighet att prioritera mig själv på VÄLDIGT länge. Börjar få rynkor, mammapengen räcker inte till parfym och ögonfransarna försvann någonstans med nattsömnen…. I really need this!! 😍🎁 puss o kram!

 23. Carina

  Jag skulle vilja vinna för att kunna skämma bort mig själv! En trött småbarnsmamma med massor av strängar på sin gitarr, precis som många andra, som skulle behöva pigga upp mig själv med både ansiktskräm och smink. Självklart hade jag velat ge ett sånt här dunderpaket till alla hårt arbetande kvinnor där ute men eftersom det är ett paket som lottas ut väljer jag att önska mig ett till mig själv.

 24. Rebecca

  Min fina mormor Henny var klubbmedlem i Yves Rocher när hon levde. I hela min barndom har jag fått små handkrämer, nagellack, dofter och ansiktskrämer. När man handlade samlade man klubbpoäng, och varje gång valde mormor något till mig. Det var ibland regnponchos, necessärer eller andra saker med deras logga på. Hon tänkte alltid på alla andra före sig själv. Min mamma har ärv alla mormors fantastiska egenskaper. Hon är generös, fixar, lagar mat och har precis samma värme som min mormor hade. På så sätt får jag uppleva mormor genom mamma varje dag.

  Nu i jultider är det alltid extra jobbigt att ha förlorat någon, julen är inte detsamma utan mormor (och morfar).

  Jag tänker på mormor när jag ser eller hör Yves Rocher, och att få vinna detta och ge mamma skulle göra henne så glad. Även om jag vill berätta min motivering för henne som en hyllning till den fantastiska mamma hon är, så hade det inte behövts. Utan att säga något så hade hon förstått att jag vill vara med att tävla för Yves Rocher för oss är mormor!

  Jag brukar prata om henne som Jessica pratat om Elsa -”Jag älskar Henny” <3

 25. Carro

  “Trött och grå småbarnsmamma suktar,
  efter julklapp som både ger fukt och luktar.
  Efter långa dagar med bus och ibland gnäll,
  skulle jag ägna mig själv åt en riktig spakväll!”

  Håller tummarna,
  Kram Caroline

 26. Emma Frid

  Ojoj! Vilken härlig julklapp till mig själv, i vanliga fall vill jag gärna hellre ge klappar till andra- men nu skulle jag gärna få klappen själv! Hudvård är en av mina önskningar på min lista 🙂 som många andra av dina följare är jag mamma, ett hjärta på snart två år och ett hjärta i magen som beräknas i februari 👍 tack för en härlig blogg!! 🤶💖

 27. Malin

  Jag skulle verkligen vilja vinna detta!Har två härliga tjejer,en på snart 7 år och en som är 18 månader.Den lilla tar kål på mig!Hon har inte sovit en enda hel natt sedan hon föddes,hon äter välling 2 ggr per natt.Hur jag orkar?ja,det undrar jag med😂Jag skulle verkligen och då menar jag verkligen behöva detta för att få lite pepp och känna mig lite uppskattad som den härliga mamman jag faktiskt är!

 28. Kristin

  Jag är en 40 årig ensamstående mamma till två barn med särskilda behov inom autismspektrumet. Skulle verkligen behöva ge mig själv lite egentid och få njuta av produkter en stund i badrummet 🙂

 29. Carolin

  Hej! Jag skulle bli så glad om jag vann, är hemma med min tredje son 1 vecka till sen börjar verkligheten och jag börjar på nytt jobb! Vore härligt att känna sig fräsch och fin när huvudet känns som gröt efter alldeles för få intellektuella konversatioer de senaste 1,5 året… kram

 30. Malin storm

  Är gravid med Andra barnet, jag känner mej trött och sliten hade blivit överlycklig för det lyxiga kittet ☺

 31. Anna Morveto

  Jag har liksom du fått två små älsklingar tätt. Det skiljer sig 1,7 år mellan dom och det är minst sagt en utmaning vissa gånger. Jag unnar mig aldrig något till mig själv nu för tiden. Pengarna och tiden går åt till barnen och det är klart det ska vara så. Men just därför skulle det vara så lyxigt att få det här paketet. För att få känna att jag blir lite bortskämd och prioriterad. Kram på dig Angelica och tack för en fin och ärlig blogg, insta och podd! 💗

 32. Monica

  Varför vill jag vinna? För att jag känner mig så hopplöst ofräsch och ovårdad. Har helt enkelt inte tid med mig själv sedan barnen kom, och känner att jag får nöja mig med att i bästa fall vara ren. Allt därutöver går bort.

 33. Caroline Eriksson

  En otrolig lyxpresent för en sönderstressad jag med både flytt inför jul och byte av jobb. Hade gett huden en ny lyster och utstrålning inför nya året!💙

 34. Rebecka Rakell

  Under de senaste månaderna har jag kunnat dra av skinn från mitt ansikte varje dag för att kylan torkar ut mig så mycket. Återfuktning är något min hud verkligen är i behov av NU! Jag studerar mer än heltid så kan tyvärr inte unna mig några finare produkter för tillfället. Yves Rocher har möjlighet att hjälpa mig att få tillbaka min lyster och utstrålning! 🙂

 35. Mamma M

  En riktig lyxpresent som hade piggat upp en genomsliten 3-barnsmamma!
  En mamma som fortfarande står upp trots att livet i snart 2 år vart en ren mardröm, efter separation från barnens pappa. Psykisk misshandel, diagnoser på barn som nekas & hjälp som stoppas…
  Självklart slutar jag inte att kämpa för mina barn!

 36. malin emmeborn

  Åh vilken dröm de vore att njuta,av för mig lyxprodukter, varit sjuk hela,detta år, opererats 5ggr…. Tänkt att få inleda nästa friskare år med att få njuta av produkterna 💙
  Hälsningar 4barnsmamma

 37. malin emmeborn

  Åh vilken dröm de vore att njuta,av för mig lyxprodukter, varit sjuk hela,detta år, opererats 5ggr…. Tänkt att fi inleda nästa friskare år med att få njuta av produkterna 💙
  Hälsningar 4barnsmamma

 38. Frida

  Just nu känns det som om jag endast har motgångar. Är ensamstående med tre fantastiska prinsar. Jobbar natt har nyss tagit ett extra jobb då min Bil gått sönder. Dock så ska man knte klaga. Vi är alla friska. Men ibland behöver man lite uppmuntring !

 39. Elisabet

  Det blir en lugn december om jag vinner
  – julklappar klara till släktens kvinner.
  Dotter, svärmor, mor och syster
  – alla älskar de Yves Rocher!

 40. Sara Ögren

  Efter två veckor med lunginflammation så behöver jag ett glammigt kit för att fixa min glåmiga fejja 😷

 41. Malin Kuskaya

  Åh jag hade behövt det här. Maken jobbar dubbelt, jag går på CSN men i jul har vi insett att vi har inte råd med julklappar åt varandra då sonen på 2 år självklart kommer först! Hade unnat mig nått härligt till mig själv som klapp på axel för allt slit med plugg, barn och ”knaper ekonomi”.

 42. Agnes

  ja jag har inga snajdiga rimm eller motiveringar med att jag har precis har fött barn. Jag är bara en enkel student vars CSN precis räcker till julklappar och tyvärr inte till att fylla på badrumsskåpen, vilket är väldigt synd eftersom mina kinder visar upp ett par oroväckande torra partier. Och det kommer nog inte bli bâttre nâr temperaturen sjunker så jag hade verkligen behövt ett fuktserum och krâm föratt råda bot på detta! För att inte tala om ett snygt rött läppstift en bra mascara för att lura släkten att jag âr lite pigg på julafton 😉

 43. Linnea

  Skulle bli jätteglad om jag vann detta. Hade passat perfekt att ge svägerskan som tack för att hon alltid ställer upp för oss och våra barn. ❤

 44. Sofia

  Har en snart sexmånaders son som precis precis har gått in i fas fem. Alltså sover han kasst, är grinig på dagarna så fort jag försvinner och ammar kontant eftersom det är en ökningsperiod samtidigt och han cravar närhet. Underbart då han var så efterlängtad och det är verkligen det bästa jag vet att få se och följa min alldeles egna son växa upp. Men jag är så galet sliten. Har inte kommit iväg till frisören sedan innan förlossningen och huden är snustorr såhär mitt i vintern samtidigt som den är så trött efter alla sömnlösa nätter. Krsm från en trött morsa i lyckorus

 45. Jennifer

  Sitter i soffan med min nyfödda dotter! Hon blev en vecka igår! ❤️ Hon mår fint vilket är huvudsaken! Men jag däremot åkte på en ordentlig bröstinflammation och får nu åka till sjukhuset 3 gånger i dygnet för att fä antibiotika intravenöst pga skyhöga infektionsvätden! Inte det man önskar i bebisbubblan men sånt händer! Känner att detta skulle pigga upp en lycklig nybliven mamma som känner sig extra sliten med flera dagars hög feber! ☺️

 46. Irene

  Jag är inte på något vis fåfäng,
  och se ja smink, det kostar ju en peng,
  därför vore det välbehövligt och kul,
  att kunna få göra sig extra fin till jul.
  Om jag skulle vinna detta av dig Angelika,
  skulle jag av glädje nästa spricka!

 47. Emma

  Vilken härlig Julklapp! Just nu så pluggar jag heltid och är mammaledig med mina två knoddar på 1 och 2 år. Jag skulle så himla gärna vilja vinna detta paket eftersom jag varken har tid eller råd att unna mig den där extra lyxen – plus att jag tycker att jag är värd det efter att jag precis har tagit mig ur en depression ♡

  Håller alla mina tummar ❤🙏

 48. C

  När kroppen efter två graviditeter ändras från topp till tå, hade detta kit varit underbart att få. Tänk om jag får chansen att vinna- jag tiden för smink kommer finna. Även fast min röst är liten, hade jag mått bra av att inte känna mig så sliten. En liten julklapp för en hemmakur- tänk om jag kan ha sån tur! God jul!

 49. Sanna

  Min man suger på att köpa julklappar. Han har alltid väldigt goda intentioner, men det blir ofta helt fel.. Så detta paket hade gjort det lättare för mig att inte visa min besvikelse över hans julklappar! 🙈

 50. Tommy

  Hej hopp

   

  Oj vilket paket

  Det skulle göra sambon ännu mera het

  Röda läppar och len hy

  Luktar Amor och inte fy

  Hoppas detta vinna

  Till min underbara kvinna…

   

  Ha det fint

  Tommy

 51. liselotte

  Det här hade varit underbart att vinna, känner mig så trött och sliten, så det här hade nog gjort underverk med mig, sen så är min favoritmascara med i paketet ser jag också.

 52. liselotte

  Det här hade varit underbart att vinna, känner mig så trött och sliten, så det här hade nog gkort underverk med mig, sen så är min favoritmascara med i paketet ser jag också.

 53. Johanna Nordström

  Vore en sån lyx 😍 jag hinner aldrig att riktigt ta hand om mig själv, mellan jobb, plugg, man och barn finns jag aldrig som en prioritet. Jag sätter de flestas behov framför mitt egna. Jag tror på karma och att jag får tillbaka allt de positiva jag ger! Det vore helt fantastiskt att få en julklapp som denna, så jag kan skämma bort mig själv 🙂

 54. Emelie Eriksson

  Är en tjej som kämpar mig fram i livet och riktigt aldrig hinner eller har råd att kunna unna mig någonting just för mig själv. Skulle vara underbart att få vinna detta kit🙌🏼✊🏼🍀😍

 55. Nadia

  Jag har länge försummat mig själv, och kanske är det dags att börja ändra på det. Om jag vinner detta lyxiga skönhetspaket så kanske jag börjar ta små steg i rätt riktning…

 56. Tommy

  Hej hopp

  Oj vilket paket
  Det skulle göra sambon ännu mera het
  Röda läppar och len hy
  Luktar Amor och inte fy
  Hoppas detta vinna
  Till min underbara kvinna…

  Ha det fint
  Tommy

 57. Linda

  Ååhhh, detta kanske är den perfekta julklappen till min själv eller kanske man skulle ge den till min mor som alltid finns där och ställer upp med allt. Har inte lyckats komma på vad jag ska ge henne, men detta kanske kan blir något extra för henne eller mig.

 58. Johanna

  Åh vilket pris! Hade varit helt fantastiskt med lite mammalyx mitt i småbarnskaoset! Ser framför mig hur jag sminkar av mig och skämmer bort huden lite extra efter en tuff dag med jobb, lämningar, hämningar, matlagning och städning!

 59. Jessica Hultén

  Tänk vad UNDERbART och få en sån härlig julklapp i år! Nåt till sig själv är man väl värd åtminstone en gång per år,annars är det bara barnen som är i fokus,hihi! Because i’m worth it!

 60. Jasmine

  Ah men hallå vilken dröm !!!!! Jag är så torr i ansiktet så det ser ut som jag mjällar 😂 vore ju toppen att försöka få iordning på det innan alla ska ta kort på en i juletider 😅 🙏🏻

 61. Amanda - er tredje *tvilling*

  Hej!
  Jag läser era bloggar flera gånger om dagen nu. I vått och torrt. Sorg och skratt. Ni går igenom livets
  alla faser precis som oss andra. Som mig. Just nu är det faktiskt en tröst då jag själv känner att livet inte är på topp.
  Mörkret såhär innan jul, psyket och allmänt bråkig stämning i en familj som kunde varit ALLT. Egentligen hoppas
  jag bara på en lugn och mysig jul med mina närmsta, ingen stress eller press bara god mat och kärlek. Men en liten present som denna vore såklart fint.

  Tack för allt! Kramar

 62. julia

  För mig som fattig juriststudent,
  är det inte alltid så kul att fira advent.
  Hinner ej göra julgodis eller nougat,
  när jag pluggar inför att bli advokat.

  Har inte råd med en adventskalender,
  men önskelista till tomten Angelica jag ändå sänder.
  Önskar att dessa klappar skulle bli mina,
  så min hud blir len och fransar fina.

  Det skulle även glädja min släkt,
  då av stress jag får svettningar som bieffekt.
  Med detta paket kan jag lukta gott,
  och även lyckas undvika stilbrott.
  Det lyxiga läppstiftet kommer göra,
  att jag kan måla läpparna juligt röda.

  Jag om dessa klappar ber,
  från dig Angelica och Yves Rocher.

  I podden får Angelica mig att brista ut i skratt,
  så jag i halsen sätter min lussekatt.

  Yves Rochers produkter gör mig snygg,
  så jag i jul i min skönhet kan känna mig trygg.

  Detta paket skulle göra min december fin och kul,
  Från mig till er: God Jul!

 63. Lotta

  Detta skulle jag verkligen behövs i en julklapp till mig, som en trött sömnlös 5 barnsmamma som sällan unnar mig själv något och har svårt att få egentid! Vore en dröm ❤️❤️

 64. Elin Näslund

  När jag var liten beställde alltid min mamma sina produkter från Yves Rocher. Kommer ihåg schampot jag och min lillasyster hade därifrån, som luktade äpple 😍 det kanske är dags att återupptäcka det franska märket från barndomen! Håller tummarna ☺️

 65. Suzette

  Varför jag ska vinna? Jag är i samma sits som du är i. Skilsmässa med två små barn. Känner mig totalt utmattad och slut. Så ett skönhetskit hade verkligen piggat upp vardagen just nu! ❤️

 66. Rebecka

  Jag blev uppsagd från jobbet igår…. Blir en kul jul känner jag! Därför skulle detta kit muntra upp lite (:

 67. Sanna

  Om jag vann skulle jag ge priset till lilla mamma som förlorade sin mamma i måndags (min mormor) hon behöver piggas upp efter ett jobbigt 2017. Det är hon värd!

 68. Susanne

  Hej!
  Det skulle vara så roligt att vinna detta.
  Jag tar aldrig hand om min hud eller sminkar mig m.m
  Småbarnsförälder som man är så är jag glad om jag kommer till jobbet och har hunnit att kamma håret:)
  Känner att det skulle vara roligt att ta tag i det där.

 69. linda

  Hej!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Sitter just nu och kämpar med inlämningar och en stundande omtenta. Har två småbarn under 3 år och då både jag och min sambo endast har CSN blir det inte många kronor över till en själv. Skulle dela kittet med min farmor om jag vann, bara för att hon är världens goaste och för att hon häromdagen nämnde att hon har slut på ansiktskräm :’) Ha en fin dag

 70. Henriette Gullstrand

  Sliten småbarnsmamma som jobbar tidiga morgnar med start mellan 3-6 på morgonen. Har verken tid eller ork att fixa mig vissa dagar. Men med ett litet nytt skönhetskit hade jag kunnat fixa till mig lite extra de dagar jag är ledig och har mer tid på mig. Hade verkligen kännts lyxigt att få den extra tiden till mig lediga dagar.

 71. Ellen

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna och känna mig glad för en stund! Jag fick missfall för en månad sen och sedan dess har ärligt talat det mesta varit värdelöst. Var så beredd på att få den fina äran att bli mamma och så rycks det ut händerna på mig. Varje dag är just nu en kamp och en liten ljusglimt i form av en vinst skulle vara så härligt.

 72. Malin

  Hej!

  Jag går i väntans tider med mitt andra barn och tyvärr känner jag mig inte alls bekväm med min kropp. Det är inte kul att shoppa kläder, inget sitter bra. Jag prövade att färga håret men färgen fäste inte alls som den borde pga hormoner så där vart det 1700 rätt i sjön. Mina fötter har växt nästan en halv storlek så skor är inte heller kul! Men hudvård och smink! Det är ju perfekt för en utsliten, trött, svullen och foglossnad kropp! Hoppas hoppas! Kram

 73. Rebecca

  ÅH! I morgon fyller jag år och ska fira dagen med att skriva tenta, behöver jag säga mer? Ok, jag lägger till sjuka barn som inte kan gå på förskola… att man som mamma blivit effektiv är verkligen en underdrift, jag läser om anknytning (pluggar till förskollärare) medan jag försöker vara en närvarande och rolig mamma.

 74. Helena K

  En trött och sliten nattsjuksköterska som snart blir 40 år , behöver något härligt för hud och hår 😉

 75. Madeleine

  Jag skulle vilja vinna detta och ge det till min tvillingsyster som är en ensamstående mamma och som behöver lite extra lyx, hon skulle verkligen uppskatta detta fina paket då hon inte vill lägga sina pengar på sig själv utan prioriterar annat istället, med all rätt förstås. Kram Madeleine

 76. Jagoda

  JAg skulle vilja vinna då jag verkligen behöver nya skönhetsprodukter .. 😂 är alltid så snål när jag ska skämma bort mig själv. Alla andra kommer alltid Först! Så är det bara 😊👍🏼😍

 77. Sanna K Strand

  Hej Angelica!
  Jag är gravid för andra gången och hormonerna gör min hy helt ur balans! Så mycket utbrott och pormaskar att jag ser ut som en pizza i fejan!! Jag behöver all hjälp jag kan få 😛

 78. Kim

  Det hade varit superlyxigt att vinna något till mig själv och något som jag också kan dela med mig av. Vi väljer att ge julklappar och gåvor till barnen (våra, andras och världens barn) det känns otroligt bra att kunna sprida lite julglädje till andra som verkligen behöver.
  Mitt yttre skulle verkligen behöva vinna, då sånt här är det sista jag unnar mig. Åldern börjar synas men det är aldrig för sent att försöka ta hand om sig sägs det.
  Kram och ha en fin adventstid!

 79. Elin

  Hej Angelica, jag skulle vilja vinna för att jag äger inga produkter alls, är så dålig på att köpa sånt och jag vill ha produkter från växtriket men dem brukar vara dyra så har
  inte haft råd. Jag har aldrig unnat mig något sånt här och jag pluggar klart gymnasiet med 2 små barn så tiden är knapp så därför borde jag få unna mig lite för en gångs skull.

  Tack för en bra blogg!

 80. Martina

  Jag tycker att jag borde vinna detta. Jag köper julklappar till höger och vänster, till alla nära och kära men det slutar alltid med att jag blir utan julklapp själv 🙄

  1. Sofia

   åh, blev verkligen ledsen när jag läste din kommentar Martina! Hoppas verkligen du får många fina julklappar denna jul 🙂

 81. Linn

  Hej Angelica
  Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann detta lyxigt underbara kitt. Efter två stora ryggoperationer, samtidigt som jag gick igenom en ofrivillig skilsmässa är jag nu sjukskriven sedan ett år tillbaka. Gick in i väggen med buller och brak. Varje månad kämpar jag nu med ekonomin, livet, att vara världens bästa mamma till mina barn och att komma tillbaka. Skönhet och lyxiga produkter finns det inte plats för i min budget, här gäller det bara att hålla näsan ovanför vattenytan. Skulle bli så glad, och otroligt tacksam om jag fick vinna detta kitt från Yves Rocher.

  Kram Linn

 82. Caro

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta kit och ge det direkt vidare till min syster. Hon har två små barn, jobbar natt som barnsjuksköterska och behöver all pepp och glamour som finns! <3 dessutom har hon känslig hud, men unnar sig själv saker alldeles för sällan. <3

 83. Lina

  Mina tre barn undrar varför mamma aldrig målar sig i ansiktet som andra mammor gör 😉 Svaret är enkelt: brist på tid och engagemang… Men jag skulle gärna överraska dem till jul med att puffa upp mig rejält för dem, deras pappa och jultomten!

 84. Helene

  Då min syster fick proppar i benen och vart sjukskriven för ett år sedan och knappt får någon ersättning iom att hon arbetadepå timma för Österåkers kommun, så skulle jag vilja unna henne detta. Så att hon kan få skämma bort sig lite. Hon använde alltid Yves Rocher innan hon vart sjuk, och har alltid älskat allt som har med skönhet att göra. Men nu så har hon tappat gnistan och är allt annat än på topp.
  Så för hennes skull skulle jag vilja vinna detta och ge henne lite ljus i vardagen.. och kanske ge henne en “knuff” i rätt riktning.

 85. Linn

  Hej Angelica
  Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann detta lyxigt underbara kitt. Efter två stora ryggoperationer, samtidigt som jag gick igenom en ofrivillig skilsmässa är jag nu sjukskriven sedan ett år tillbaka. Gick in i väggen med buller och brak. Varje månad kämpar jag nu med ekonomin, livet, att vara världens bästa mamma till mina barn och att komma tillbaka. Skönhet och lyxiga produkter till mig själv är inte ett alternativ varför detta kitt skulle liva upp en trött mamma något enormt.

  Kram Linn

 86. Angelica - utlandssvensk

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min storasyster som är trebarnsmamma och kämpar med ekonomin varje månad. Hon är min stors förebild när det kommer till föräldraskap, hon är en fantastisk mamma och förtjänar lite lyx till jul!

 87. Maria

  Jag vill gärna vinna för att få lite lyx i småbarnskaoset och ge mig själv lite pepp till att orka ta hand om mig igen. För ca 2 år sedan small jag in i väggen och har långsamt kämpat mig tillbaka. En av de saker jag fortfarande inte riktigt hittat ork till är att ta hand om mitt utseende. Därför tänker jag att ett lyxigt kit skulle kunna peppa mig till att orka även det!

 88. Tessan

  Varför jag ska vinna? Jo, helst enkelt för att min hy alltid blir så otroligt torr nu på vintern så bra krämer hade varit toppen! Dessutom är jag en småbarnsmamma som nu inte sovit en endaste hel natt sen min första föddes på sisådär 5 år, vilket lett till att mina sömngropar under ögonen blivit permanenta 😂 Litr nytt smink kanske skulle göra susen 😇

 89. Caroline

  Jag vill gärna vinna detta skönhetskit från Yves Rocher, det märket väcker barndomsminnen för mig. Det var så lyxigt att titta i beställningskatalogen hos min bästa kompis, hennes mamma beställe alltid från Yves Rocher, mascaran var bäst tydligen. Nu hade jag velat vinna för att kunna ge min mamma en lyxig julklapp, pga föräldrapenning kommer alla vuxna få samma julklapp av oss (en bild på vår dotter och hemmagjort godis), men min mamma förtjänar att skämmas bort lite extra. Hon har alltid fått julklappar som hon behöver istället för vad hon velat ha, så sedan jag började arbeta har jag försökt skämma bort henne till jul och födelsedag. Håller tummarna att jag får chansen i år också!

 90. Marie

  Jag gillar vintern men det gör inte min hy, det vore toppen att få bunkra upp med lite produkter som skulle få den att trivas lite bättre i den torra, kalla luften!

 91. Emma

  Det skulle vara rena drömmen att vinna det här lyxiga kitet från Yves Rocher. Hade jag vunnit hade jag inte behållit det själv utan gett det till min mamma och mina barns mormor, den snällaste människa jag vet. Hon ställer alltid upp oavsett vad jag ber om eller önskar, och gör allt för sina barn och barnbarn. När jag har en dålig dag kommer hon alltid med min favorit köpe-mat och med en varm kram och stöttande ord för att sen hjälpa till med både barn och mitt hem. Men efter ett kaos-tråkigt-fruktansvärt-skit-år ekonomiskt för mig med massvis av vabb och oförutsedda utgifter, kan jag inte skämma bort henne så mycket som hon förtjänar. Därför skulle jag vilja vinna så att jag kan ge bort det till min fina mamma. Hennes favorit märke är också Yves Rocher, så jag vet att hon skulle bli så glad att hon inte hade kunnat hålla tårarna tillbaka. Nu håller jag tummarna för vinst!
  Kram