Angelica Lagergren

När träningen ger så mycket mer

Jag mår så bra av att träna och svettas. Jag och Jessica körde ett luchpass igår och det var verkligen härligt. Jag skulle gärna skaffa mig en PT igen, det var det bästa jag gjort. Dels när vi tränade med Pischa, men också när vi körde med Prince Fitness. Jag fick verkligen grymma resultat efter bara fem veckor. Jag var förvånad över skillnaden i kropp men även i huvudet. Jag gillar att ha någon som pushar mig att göra det där lilla extra… När jag tränar ensam eller med en kompis blir det inte riktigt samma sak. Det blir en del prat (vilket är trevligt!) men när jag tränar vill jag träna. Då vill jag köra stenhårt i 45 min till en timme. Maxa.

IMG_3092

I söndags tränade jag med min kompis Sanna. Vi körde uppvärmning på gå-banden och sen massa styrka.

IMG_3197

Och igår blev det lunchträning med Jessica. Mina skor kommer från Viking. Tightsen från H&M, sportbh från Pierre Robert (SÅ SKÖN!) och linnet från Nike. IMG_3195

Barnens gulliga tröjor kommer från Lindex och vinterskorna från Viking.

Igår var jag och barnen hemma hos mamma på middag. Hon håller på och bygger ett stort hus och snart är det klart. Barnen var så glada över att få springa runt och titta i alla rummen. Nu är jag på kontoret efter en förmiddag hemma. Alice var hängig i morse så hon fick vara hemma från förskolan. Vid lunch bytte Stefan av mig och vi åt alla tre tillsammans hemma hos honom. Idag skulle vi varit tillsammans i sju år. Så märklig känsla att sitta där, i hans hus. Sorgligt på ett sätt, men också helt rätt på ett annat sätt. Konstigt att det känns så dubbelt ändå. Det är skönt när vi sams och kan umgås för barnens skull.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Ge du sett insamlingen som Julia som startade ung cancer gör för att ge en flicka vid namn Molly en chans att överleva sin cancer? Kan inte du ta upp detta på din instagram? Du har ju så många följare och tror du skulle göra stor skillnad <3