Angelica Lagergren

Vi åker båt, mamma!

Jag älskar barnens härliga fantasi. De gör om det mesta hemma till tunnlar, kojor, båtar och bilar. Är det inte soffbordet eller matbordet som får en filt över sig och blir en koja är det alla  soffkuddarna som blir en lång lastbil.

Imorse packade de upp vår nya resevagn och gjorde om kartongen till en båt. Det bästa jag vet är att stå en bit bort och lyssna på vad de pratar om. De har riktiga konversationer nu när de leker och det är underbart att se och höra. De lär sig samsas på förskolan och att dela med sig. Det är viktigt tycker jag och nåt jag uppmuntrar här hemma. Det och att säga förlåt är viktiga saker tycker jag.     IMG_2858

Så gulligt att båda fick plats i den lilla kartongen utan att börja bråka.

IMG_2851

Efter en stund blev båten ett tåg… IMG_2853

… och jag önskar att jag hade kunde köra barnen ner i ”tåget” till förskolan. Men de fick snällt hoppa ur och hoppa ner i vagnen istället. Nu är det snart dags att packa ihop här på kontoret och gå hem och hämta barnen.

FullSizeRender 5

Den här dagen blev inte alls som planerad. Vi hade två möten inbokade, bland annat inspelningen med Pappapodden. Men det hände en sak i familjen som gjorde att jag bröt ihop och fick åka hem. Så kan det vara ibland. Upp och ner, upp och ner. Klicka in er här i bloggen ikväll så får ni se en rolig film från vår karaokekväll vi hade för ett tag sen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em

  Hej!
  Vill skicka en peoolåt – Madonna – shes not me. Den är grym!! Lyssna och känn in det hon sjunger. Och så har jag en fras du bör tänka på: det är Stefan som går/gått miste om den allra bästa Angelica. Glöm inte det. Du kommer få det bekräftat förr eller senare. Karma ✨ kram!!

 2. H

  Så härligt när de kan leka tillsammans, förstår att det värmer!

  Heja dig Angelica! Vilket år du har haft & vilken resa du är på. Vi förstår att du kämpar alla dagar och det är tufft emellanåt. Du är så stark, som vågar att vara både stark & svag! Resan du är ute på kommer att gå upp & ner.. Men du kommer att komma fram. Du kommer att bli hel och du kommer att landa helt i allt. Du har två fantastiska barn och du är deras mamma. Vilket skatt i livet!

  Det bästa i livet har inte hänt än. HEJA DIG!❤️

 3. Maria

  Hej Angelica❤️
  Jag känner inte dig men har följt dig (och Jessica) på sociala medier och även lyssnat väldigt länge på tvillingpodden. Ni båda är otroligt härliga personer men denna text ville jag skriva till dig..
  Jag tycker du verkar vara en sån otroligt härlig och fin människa. jag förstår att det du går igenom just nu är väldigt svårt men DU är så stark som aldrig slutar kämpa, som gör allt för att hitta ditt sätt att överleva för att sen leva.
  Du har iallafall gett mig mycket i mitt liv när Du fått mig att tänka efter när du delger dina goda tankar och fått mig att skratta när jag var mammaledig och kände mig ledsen och ensam.
  Du verkar vara en otroligt fin människa som förtjänar allt gott i världen❤️
  Kramar från mig

 4. Sandra

  Hoppas du mår bättre nu! Klokt att avboka när det inte funkar mer, starkt!!
  Hur många dagar i sträck har du haft barnen nu? Känns som om det är ett gäng:) kanske har ni bytt till varannan vecka? Utveckla gärna om du vill, är nyfiken på vad som funkat bäst. Såklart kan jag inte applicera det själv men vore kanske ändå lite givande att höra om andras erfarenheter.