Angelica Lagergren

Härlig karaokekväll med massa skratt

I samarbete med Telia Zone och Smarta hemmet

karaoke

För ett tag sen bjöd jag och Jessica in några kompisar till en karaokekväll i sann discoanda. Vi hade pyntat med ballonger, fixat en rökmaskin och bjöd på massa god pizza. Jag samarbetar med Telia Zone som på många sätt gjort mitt smarta hem ännu smartare.

karaoke_2

Jag har skrivit om Manetos här, som gör att jag kan styra min värme via mobilen (och jag kan enkelt spara pengar!). Jag har skrivit om mitt lås Glue här, jag får ett sms när jag gått hemifrån och glömt låsa dörren. Och kan då smidigt låsa dörren via appen istället för att behöva gå hem igen. Här får ni se när jag gör en house-tour hemma och visar mitt smarta hem. 

singa

Nu var det dags för oss att testa karaokeprogrammet Singa som alltså finns tillgängligt för de som har Telia Zone. Vi sjöng massa roliga låtar, här finns en film från kvällen.

telia_zone_lagergren

Sanna, Miriam, Annika, jag, Jessica och Dani. Fina vänner som bjöd på sig själva. 

Under kvällen använde vi oss också av appen Coplay som också är en del av Telia Zone. När mina vänner kommer in i min zone (mitt hem) kan de logga in på mitt wifi och så kan vi gemensamt skapa en låtlista för kvällen. Det är en rolig app och den gör att alla får vara med och bestämma musiken under kvällen.

Telia Zone är kostnadsfritt för dig som har fast bredband hos Telia. Vill du veta hur du får till Telia Zone finns det en bra FAQ på deras site som du hittar r. Du bestämmer själv hur mycket smartare du vill göra ditt hem i form av produkter och appar. Ju mer jag får installerat här hemma, desto mer inser jag hur mycket lättare livet blir med hjälp av alla smarta funktioner. Jag är väldigt nöjd med att ha Telia Zone och jag tror att nästa projekt blir övervakningskameran Arlo som kommer ge mig full koll på allt som händer i huset när jag inte är hemma. Spännande!

I samarbete med Telia Zone och Smarta hemmet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.