Angelica Lagergren

Total avkoppling med fina människor

Igår var jag och Jessica bjudna på ett event som Jotex hade ute på Skepparholmen. Vi åt en ljuuuuvlig middag, torsk med någon god sås och potatis. Och till dessert blev det vit chokladmousse. Jag väntar på bilder från fotografen som var på plats, tills dess får ni hålla till godo med en selfie i spegeln innan vi skulle bada. Jag och Jessica delade rum och jag har aldrig en tråkigt stund med henne. Hon får mig att skratta och tänka på annat när livet är tufft. Det var så härliga människor på plats igår, människor som är fina och kärleksfulla hela vägen in i själen.

IMG_2731

Bollar på huvudet och badkläder på! Vi badade i en utomhuspool och regnet duggade ner på oss. Det var verkligen en perfekt kväll för spa. Fler bilder kommer som sagt. Nu sitter jag och Jessica på bussen på väg hem. I morse var vi på en frukost som Britax och Ebba von Sydow höll i. Nu ska vi hem, hoppa in i bilen och åka till kontoret. Dags att spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden. Vi har även en del artiklar vi måste bli klara med idag. Jag ska hämta Alice tidigare från förskolan och ta med henne till läkaren för att plocka bort henne stygn i pannan. Håll tummarna för att det går bra. Hon älskar inte att gå till doktorn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Hej!
  I och med att du Angelica uppmärksammade Metoo kampanjen så tänkte jag tipsa om det som nu sker i Finland, närmare bestämt Svenskfinland (6% av finländarna är Finlandssvenskar, dvs har svenska som modersmål).
  Idag har det publicerats ett upprop mot sexuella trakasserier under hashtaggen #dammenbrister.
  Svenskfinland brukar ofta kallas för Ankdammen (6% av befolkningen är en ganska liten grupp människor o man brukar skämta om att alla känner alla, därav namnet Ankdammen) o därav även hashtaggens namn.
  På sidan Astra kan man läsa om 800 kvinnors berättelser om sexuella trakasserier, riktigt obehagliga vissa 🙁
  Om ni vill läsa mer o ta del av berättelserna, kolla in sidan;
  http://www.astra.fi/dammenbrister/
  Kram från Linn i Finland