Angelica Lagergren

Plåtning för DN – dag två

Jag är med i ett reportage för DN som kommer ut på fredag. Det handlar om att vara singel och vad jag gör med tiden när jag inte har barnen. Jag har ju bara fått acceptera att läget är som det är. Att jag inte får ha mina barn på heltid. Det är och kommer alltid vara en sorg. Att det inte gick att hålla ihop det.

Men som jag sagt förut och som många innan mig resonerat – heller två lyckliga hem än ett olyckligt. Hur som helst tog jag med fotografen Anette till min mosters stall igår. När jag rider eller pysslar med hästarna tänker jag inte på något annat än just det. Det är världens bästa ”här och nu”-medicin. IMG_2646

Prins och jag på en liten promenad. IMG_2579 Bästa tvilling var med på plåtningen.

IMG_2567

Min jacka kommer från Snoot, stickade tröjan från Mango, ridbyxor från Börjes tingsryd och nya vinterskorna är från Crocs. Jag visste inte att Crocs gjorde vinterskor också, jag trodde bara att de gjorde gummistövlar och sandaler. Så sköna och varma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.