Angelica Lagergren

Då njuter jag av att vara ensam

Igår innan jag skulle natta barnen kom jag på att det hade kommit ett nytt avsnitt av Bachelor. Och att jag hade fått ett bud med popcorn. En sån enkel sak kan få mig att verkligen njuta av att vara ensam. Barnen somnade snabbt i min stora säng. Ibland sover Alice i sitt rum, men oftast väljer båda att somna i min säng. Det är höjden av mysighet.

IMG_2627

Jag poppade popcorn, tände massa ljus och mediterade i fem minuter. Jag testar en ny app nu som heter Headspace. Jag har bara gjort det i två dagar men jag gillar den verkligen. Riktigt bra! Sen väntade en timme med mitt absoluta favoritprogram, Bachelor. Alltså jag älskar verkligen det. Då och egentligen bara då njuter jag av att vara ensam. När jag vet att barnen sover på övervåningen i min säng.

Men när programmet var slut fick jag ångest. Det kommer verkligen i vågor. Jag behöver sysselsätta mig med saker för att hålla ångesten borta. Ett samtal idag på förmiddagen triggade också igång min ångest. Jag vet att det inte är farligt, men det är en så jobbig känsla.

Ikväll ska jag och Jessica på middag och övernattning på hotell med Jotex, så jag missar kvällens avsnitt av Bachelor. Då har jag i och för sig nåt att se fram emot på torsdag när barnen har somnat. I morgon är det julfest på LOPPI, så jag har ordnat barnvakt.

IMG_2606

IMG_2595

Igår (cyber monday) kom det ett bud till barnen från Lindex. Så gulliga kläder tycker jag! Philip spatserade runt med händerna i sina kostymbyxor. Det gulligaste jag sett!

IMG_2590

Alice sprang som en galning fram och tillbaka och gled på strumpbyxorna. Så bra glid på vårt trägolv i hallen.

IMG_2617

Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vad mysigt det låter att de somnar tillsammans!
    Jag har två flickor med 1 1/2 års mellanrum och jag hade gärna haft läggning tillsammans men det blir mest bus i sängen 😊
    Hur gör du när du lägger dom? Är de trötta ungefär vid samma tid? 💕