Angelica Lagergren

Babyloonz – underhållande och lärorikt

Jag skulle vilja tipsa om Babyloonz TV som min bloggkompis Vanja Wikström och hennes man Niklas har startat. När Alice och Philip var mindre satt de mest bara med Babblarna så jag blev sååå lycklig när Vanja berättade om Babyloonz. Då kunde vi sjunga nåt annat än ”Här kommer babba bababbababaaaa”. Jag såg att Vanja skrivit om att de nu har haft över 20 miljoner visningar! Wow alltså! Stort grattis till det här drivna paret.

Processed with VSCO with hb1 preset
Jag lånade en bild från Vanjas blogg. 

angelica-lagergren-vanja-wikstrom-jessica-lagergren-3_58c1bfd72a6b22211ee86fbf

Här var vi på med Vanja på en lunch som Loppi och Rfsu hade tillsammans. Har ni förresten sett att Vanja är gravid? Hennes lilla Iggy ska bli storebror, så spännande ju. cached-images.btdmtech

Se alla Babyloonz barnprogram och sånger gratis på YouTube här! (snart 30 000 prenumeranter.) Ladda ner Babyloonz TV-appen där allt material även kan ses offline här för iPhone och här för Android!

Jag såg att Jessica hade skrivit om klippet med ”Borsta tänderna”, jag har inte testat det på barnen men jag ska göra det. Smidigt om det funkar ju! Just nu har vi en kamp hemma varje gång vi ska borsta tänderna… Jag får luras och trilskas och tjata och muta… Inte helt rätt men det måste ju göras. Två gånger om dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.