Angelica Lagergren

Jag känner så mycket kärlek

Jag plockade undan frukosten och när jag kom ut i vardagsrummet igen hade Alice och Philip satt sig nära varandra i soffan med ena paddan. Mitt hjärta svämmar över av kärlek när de väljer att sitta sådär. Jag smög upp bakom och tog en bild, jag vet att en sån stund inte varar för evigt. Och mycket riktigt, efter fem minuter blev det tjafs om volymen på paddan, så nu bygger de ”house” istället. En koja vid vardagsrumsbordet. IMG_2449

Idag ska jag och Jessica in till stan på en inspelning. Vi planerar att spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden i taxin på väg in, och resten på väg hem. När jag har barnen gäller det att försöka få till så effektiva jobbstunder som möjligt när vi inte hunnit med allt i veckan. Det har varit vabb och jag har fortfarande känt mig sjuk.

Imorse vaknade jag utan ont i halsen för första gången på två veckor. Skönt! Jag hoppas komma igång med träning i veckan igen. Jag har längtat efter det. Mamma kommer hit om en stund och är barnvakt när vi ska jobba. Barnen är så peppade på det. Vi ska också försöka hinna med att plåta ett samarbete som ska upp i bloggen i veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.