Angelica Lagergren

När man trodde att vabben var över…

Jag var inställt på att Philip skulle gå till förskolan idag. Men imorse kändes han inte alls okej. Han kändes hängig, pipig och så så så snorig. Det finns liksom ingen hejd på snoret. Så det var bara smsa förskolan och säga att han blir hemma även idag. Det är skönt det där med att kunna smsa tycker jag, istället för att ringa. Det tar mest bara tid.

angelica_lagergren

En bild från förra vintern. 

Alice fick skjuts med Elsa till förskolan på hennes pulka. Jag önskar att jag hade filmat eller tagit en bild. Lyckan i vinterns första pulkatur, den är oslagbar! Ljudet från de två små gullmunkarna var härligt att höra. De tjöt av lycka hela vägen ner för backen.

pulka_till_forskolan_syskonen_lagergren

Såhär såg det ut för ett år sen när Alice och Philip åkte pulka till förskolan. 

Jag fick ringa till Stefan och lägga upp en plan för dagen. Jag har inspelning på Akademikliniken i eftermiddag som inte går att ställa in. Jag är glad att vi kan kommunicera med varandra och lösa pusslet, trots att vi inte längre är gifta. Jag säger inte att det alltid går smidigt och lätt, men det går. Vi löser det.

img_1655

Allans första vinter! Vilken liten skrutt! 

Nu blir det kaffe, lite jobb och sen bus med Philip. Han ligger och vilar just nu här bredvid mig i soffan. Han var så gullig vid frukosten och sjöng massa sånger. Jag la upp några filmer på mina instastories. (angelicalagergren följ mig gärna där också)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.