Leverans hem – när du behöver det som mest – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Leverans hem – när du behöver det som mest

I samarbete med Apotea

IMG_2041

Jag har länge använt mig av Apotea och blev därför så glad när jag fick förfrågan om att göra ett samarbete med dem. Det bästa med Apotea tycker jag är att det går att få snabb och smidig leverans hela vägen hem till dörren. Som förra veckan när jag var sjuk. Då klickade jag hem nässpray, smärtstillande och halstabletter som kom hem till mig samma dag. Som ensamstående mamma (på deltid) till två barn är det inte alltid lätt att få ihop livspusslet. Speciellt inte när jag eller barnen blir sjuka.

P1010561

Rabattkod till er! Med koden ANGELICA17 får ni som läser min blogg 10% rabatt* på ett helt köp (gäller tom 24/11-17), *gäller ej receptföreskrivna varor och ej i kombination med andra erbjudanden.

apotea_lagergren

Nasin är ett receptfritt läkemedel. Verksamt ämne: Oximetazolinhydroklorid. Läs bipacksedeln före användning.

Det går även att hämta ut sina recept via Apotea, vilket jag också gör då och då. Då loggar jag bara enkelt in med mitt bankID och vips har jag medicinen hemma redan samma dag. Hur smidigt är inte det? Jag älskar den här typen av service som Apotea levererar. När man är sjuk eller är hemma med sjuka barn blir det ett jobbigt moment att ta sig iväg till ett apotek. Att få kunna sitta hemma i soffan i lugn och ro och beställa saker är skönt tycker jag. Nu passade jag dessutom på att klicka i schampo, tvättmedel, tandborstar och annat som behövdes fyllas på med här hemma.

I samarbete med Apotea

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Apotea är verkligen grymt. Alltid billigast och man får hem varorna cirka direkt (nu låter jag som en tv-reklam, jag hör det själv…). Den här rabattkoden kom så lägligt så nu har jag beställt för näst intill tusenlappen, det behövdes. 🙂

  2. Jessica

    Apotea är sååå jäkla bra! jag går titt som tätt en lite vända här hemma och inventerar vad som behövs, klickar hem och sen är de här på nolltid! Och dom har ju massor av roliga saker! Kram