Angelica Lagergren

Mysighetsfaktorn är verkligen på topp

I morse vaknade jag och Jessica av att regnet smattrade på fönsterrutan. Så himla mysigt! Vi bestämde oss för att somna om och nu, klockan tio, fixar jag frukost och Jessica sover fortfarande. Hon vaknade tyvärr kanonförkyld i morse, så synd när vi ska göra vårt bästa för att skriva klart boken. Men vi kämpar på! Vi får dricka mycket te och sen har jag köpt med mig ingefära.

IMG_2088

Igår när vi kom fram gick vi en promenad till affären och när vi kom tillbaka eldade vi upp all ved vi kunde hitta. Mysigt och det blev riktigt varmt här inne. Jag ska gå ut i boden och kolla om det finns mer ved. Det fortsätter att regna här nere i Torekov. Perfekt väder för oss som ju ska vara inne och skriva, skriva, skriva.

Jessica skickade över det här klippet och sa att hon tänkte på mig. Hahahaha.

Bild 2017-11-18 kl. 10.25 #5

Frukost i pyjamas från Lindex. Den som jag hade som kostym i måndags på Årets mama. Någon frågade om jag inte kände mig underklädd i pyjamas. Men nej, det gjorde jag inte. Hade jag gått med tofs på huvudet och tofflor till så absolut. Men nu hade jag höga klackar, en clutch och lockigt hår. Så så så skönt att kunna använda ett plagg på flera sätt tycker jag. Nu blir det mer kaffe och dags att skriva barnbok. Hoppas att ni har en härlig lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.