Vattenfödsel i BabyzPodcast – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vattenfödsel i BabyzPodcast

För ett tag sen gästade jag BabyzPodcast som görs av barnmorskan Carina Rylander och förlossningsläkaren Karin Ehn. Jag fick berätta om hur det var att föda Philip i ett badkar på BB Sophia. Jag pratar om att jag skulle vilja föda mitt tredje barn hemma… Vad tycker egentligen Karin om det? Vi pratar också om tankens kraft. Om att tänka bort smärta, jag tror på att det fungerar. Eller för mig fungerar det. Jag kan tänka mig långt bort när jag tycker att någonting är smärtsamt eller jobbigt. IMG_7555

Inför båda mina förlossningar fick jag mycket stöd och råd av Carina Rylander. Inför förlossningen med Alice gick jag och Stefan en profylaxkurs på Danderyds sjukhus. Och när jag var gravid med Philip testade vi att ha möte med Carina via Skype. Väldigt smidigt! Här kan ni lyssna på avsnittet där jag är med, men även på andra grymma avsnitt som Carina och Karin gjort. Jag älskar att lyssna på prat om förlossningar och bebisar.

2015-02-22-1426_54e9d903e087c31402a44f28

Här låg Alice i magen.

carinarylander

Carina har även gästat Tvillingpodden och svarat på massa frågor. Avsnitt 13, tänk att vi nu släppt över 150 avsnitt. Här var jag gravid med Philip men hade inte gått ut med det än. Allt var väldigt nytt med både podd och min graviditet. Vi spelade in avsnittet på BB Sophia, magiskt att Philip faktiskt fick födas där sen.

Idag sitter jag och Jessica på kontoret i Åkersberga och skriver på vår barnbok. Det går framåt, men jag hade nog önskat att det hade gått lite snabbare, haha. Jag är så otålig. Jag älskar att läsa det Jessica har skrivit. Vi skriver, läser vad den andra skrivit och sen skriver vi lite till. Vi ska även planera inför vår konferens som vi nog inte hinner med i år. Tanken var att vi skulle ha den nu i december med julbord, men det blir nog för tight med tid. I veckan får vi svar på om ett stort projekt vi hoppas på blir vårt. Håll gärna en tumme!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.