Gravid i vecka 32 – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Gravid i vecka 32

När jag jobbade på Vimedbarn.se och Loppi.se signade jag upp mig på Vimedbarns nyhetsbrev för gravida. Inte för att jag var gravid, utan för att se hur nyhetsbrevet såg ut varje vecka. Nu fick jag ett mail om att jag är i vecka 32. Graviditeten böjar alltså lida mot sitt slut. Eller ja, som gravid kändes åtta veckor som en evighet.

vecka32_gravid_lagergren

Här låg Alice i magen i vecka 32.

IMG_5031Såhär såg jag ut i vecka 32 med Philip. Då var vi i Danmark, på Lalandia. Det var en helt annan sak att vara gravid andra gången om man jämför med första. Inte alls samma tid att tänka efter, vila eller fundera på hur livet skulle bli. Den andra graviditeten gick mycket fortare tycker jag. Hur upplever ni andra som fått fler barn? Har de andra graviditeterna gått fortare än den första? Kommentera gärna! Jag skrev lite om mina tankar kring andra förlossningen, att jag tyckte att det kändes viktigt att jag eller Stefan fick klä på Philip. När Alice föddes klädde barnmorskan på henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Haha o ja, hann inte alls vila som under första och var mer trött men tiden rusade förbi och vips så var bebis nr 2 här. Och om en månad blir han 1 år. 🙈

  2. Emma

    Jag är gravid med första barnet! Bf om två dagar 🙈 tycker tiden har rusat iväg! Men jag har också mått så himla bra att det liksom inte känts som jag varit gravid utan kunnat leva på som vanligt 🙂

  3. E

    Gravid med nr 2 nu och tycker den här graviditeten är såå mycket segare :/ kan visserligen ha att göra med att jag fick veta om den här redan i V5 medans jag i förra var i v11 när jag insåg att jag var gravid 🙂