Angelica Lagergren

5 fredagsfavoriter

Inlägget innehåller adlinks*

Fredag, äntligen! Jag ska hämta barnen på förskolan och jag tänkte att vi skulle göra hemmagjord pizza tillsammans till middag. Jag har gjort det med Alice förut, men det var länge sen. Jag ser fram emot en lugn och mysig fredagskväll tillsammans, bara vi tre. Eftersom jag ska iväg i morgon på kvällen kommer jag njuta extra mycket av att vara nära i soffan. Jag tycker att den tiden vi har tillsammans nu är så värdefull. Det är inte så många timmar att umgås på när man hämtar på förskolan strax innan 16. Philip börjar bli supertrött vid 19-tiden och Alice brukar också känna sig redo att gå och lägga sig vid halv åtta, åtta.

IMG_2333 2

En bild från i somras när vi var i Torekov… Alice var väl sådär lagom nöjd. 

Är jag knäpp som längtar efter att de kan vara uppe med mig lite längre? Jag njuter av att vara här och nu, men ser också fram emot tiden då vi kan se en film tillsammans. Nu är det mest serier de fastnat för, eller samma film om och om igen. Jag börjar kunna Frost och Vaiana nu… Kommer det inte någon ny snart?

Hur som helst, fredag och det har precis varit löning. Det är länge sen jag kände mig så shoppingsugen som jag gör nu. Men sen kom jag på att det ju snart är jul… Kanske smart att hålla liiiite i pengarna. Min första jul ensam (på många många många år), alltså utan Stefan. Hur vi lagt upp julen i år tänkte jag skriva om lite senare. Här kommer 5 shoppingtips till dig som precis som jag är sugen på att shoppa.

Tryck på bilderna för att komma till alla köpställen. 

*Adlinks, vad är det? 

Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Min son fyller 4 i februari och han kan numer vara uppe med oss på fredagar och kolla idol. Det är sååååå mysigt! Förstår att du längtar 😍 Kolla på Zootopia, den är väldigt bra.

  2. Mia (bakingbabies.se)

    Vilka serier gillar de? Våra barn (som är tvåspråkiga engelska/svenska) brukar kolla på ”Octonauts”. Det är faktiskt grymt bra och lärorik, de kan typ allt om alla slags vattenlevande djur. Har för mig att den finns på svenska, och då är det mitt bästa tips!