Angelica Lagergren

Patrik Isaksson är gäst i Tvillingpodden

Idag släppte vi Tvillingpodden som vi spelade in med Patrik Isaksson för ett tag sen. Det är ett roligt avsnitt tycker jag, och intressant. Vi pratar om barnuppfostran, om att sätta gränser och lära barnen att inte tjata. Vi pratar om att vara ifrån sina barn, om att skilja sig och sen hitta tillbaka till varandra. Om att bestämma sig för att stänga av sina känslor. Går det? Patrik svarar på varför han har bestämt sig för att vara singel i 4-5 år (!).

patrik_isaksson_tvillingpodden

Vi var hemma hos Patrik och spelade in Tvillingpodden. Han lagade en boeuf bourguignon samtidigt som vi var där och till och med jag som inte äter köttkött blev sugen på att äta den. Det doftade ljuvligt i hela lägenheten!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Tyckte Patrik verkade rätt hunkig i podden! Hoppades också att han ska vara mystiska mannen, men sen sa han ju det där med barnen men ändå ?

  2. Josefine

    Bra poddavsnitt! Angelica, kan det vara Patrik som är den mystiska mannen du är förälskad i? ☺️ Förlåt för spekulationen, har säkert helt fel ??

    1. Josefine

      Haha alltså förlåt för tre olika/likadana kommentarer! Det ville inte skickas så var tvungen att skriva om flera gånger.

  3. Josefine

    Bra poddavsnitt! Angelica, är det Patrik som är den mystiska mannen du är förälskad i? ☺️ Det var första tanken som höll i sig hela podden. Synd bara att han inte kunde tänka sig fler barn ?