Angelica Lagergren

Känslan kan liknas vid ett drogrus

Det där med att fokusera det går tyvärr inte just nu. Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Bra tankar. Fina och lyckliga tankar. Jag lyckades i alla fall skriva en hel del på boken idag, tanken är att vi ska vara klara med kapitel 1, 2 och 3 i morgon. Det ska bli spännande att läsa vad Jessica har skrivit under kvällen. Jag är glad att vi gör det här projektet tillsammans. Det är roligt att sitta och bolla fram och tillbaka hur de olika karaktärerna tänker och reagerar på olika situationer. Kör man fast har man någon att prata med.

Tänk om något sagt till mig för ett halvår sen hur det skulle kännas i hjärtat och själen precis just ikväll. Jag hade inte trott på det om jag ska vara ärlig. Jag hade viftat bort om någon sagt ”Angelica, du kommer att vara kär om sex månader. Och riktigt lycklig!”. Allt ordnar sig ju, på ett eller annat sätt. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, men jag vill faktiskt säga att det blev väldigt bra i alla fall.

FullSizeRender 31

Hittade den här texten på Måbra.se… om just kärlek:

”Kärlek är som en drog, brukar det ju heta och det är inte så långt ifrån sanningen. Känslan kan liknas vid ett drogrus och beror på att kroppen frigör endorfiner och adrenalin när du blir förälskad. Enligt en studie frigörs de här hormonerna under olika stadier av attraktionen för att hjälpa dig knyta an med din partner – och precis som ett drogmissbruk blir ni mer beroende av varandra ju mer tid ni tillbringar tillsammans.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Va underbart att du är lycklig och kär! Jag gifte mig samma datum som du och Stefan och har en son i samma ålder som Alice så jag har följt dig sedan bröllopsplanerandet och innan bloggen blev så stor. Känns ju lite som man känner dig (fast du inte känner mig) och därför blir jag så glad över att du är lycklig idag för jag har (även om det låter sjukt med nån man aldrig träffat) på något vis sörjt på avstånd när du har varit ledsen! Så massa kärlek och pepp denna fredag ❤️❤️❤️ Livet är underbart! Härhemma blir det champagne och fångarna på fortet som sonen älskar!

  2. emmy

    Jag tycker också att det är underbart att du träffar någon, har följt dig länge! 🙂 Jag fattar dock inte hur människor lyckas träffa nya partners och bli kära så fort, obs inget dömande utan mer avis! Jag är alltid singel i evigheter och riktigt längtar efter att få träffa nån haha! All lycka till dig!

    1. Karin

      Jag tycker också att detta är så himla konstigt, även om det hände mig med. Jag var tillsammans med mitt ex i sex år och blev chock-lämnad. Sex månader senare träffade jag min nuvarande sambo. Jag tänker jätteofta på att jag inte fattar hur det gick till?! Flera av mina vänner har varit singlar forever och jag träffar nån efter bara några månader, så otroligt märkligt. Har ingen förklaring haha, men det är en knäpp grej tycker jag. Förstår verkligen att det kan kännas aningen bittert om man är en av dem som är singel längre. Hoppas du träffar kärleken snart! 🙂

  3. L

    Så himla klokt tänkt tycker jag!!
    Jag träffade en kille för länge sen som hade en dotter. En morgon kom hon upp och sa ” min pappa har haft jättemånga tjejer”. Han presenterade tydligen alla för henne, oavsett om han hade träffat tjejen en gång eller tvp veckor: Varningsklockor på den haha!

  4. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Så underbart för dig att få känna så :). Jag stod själv i duschen idag och tänkte på hur stor skillnad mitt mående idag är från förra året. Förra året sov jag och tog mig knappt ur sängen. Det enda jag orkade var att läsa bloggar, det var så jag hittade din och Jessicas. Idag jobbar som lärare igen och studerar till specialpedagog. Förra året trodde jag aldrig att jag skulle bli frisk igen. Man förtjänar att må bra, så njut av känslan du har :).

  5. Camilla

    Underbar känsla! Men vad förvånad jag blir, tolkade inlägget ”Barnens nya låtsaspappa” som att du inte hade någon ny kärlek.

    1. Angelica Lagergren

      Jag har träffat någon, men det här med att presentera honom för barnen kommer att dröja. 🙂 Kram

  6. Matilda

    Så snygg tröja, vart är den från? ?
    Härligt att vara kär, började följa er när vi var gravida med vårt första barn (samtidigt som ni väntade Alice) och måste säga att du verkar vara en underbart härlig person, din syster med. Skrattar alltid gott åt Tvillingpodden på promenaderna med vårt andra barn nu ?

    1. Angelica Lagergren

      Hej! Den är gammal från Gina Tricot. 🙂 Tack för din fina kommentar, den gjorde min fredag. <3 Kram