Angelica Lagergren

Dansa på borden hela natten

Jag hade en av de roligaste kvällarna på länge igår på Kasai. Först möttes vi upp på Grand Central och drack bubbel med Malin och hennes kompisar. Det är så roligt att träffa nya människor tycker jag! Jag insåg nu att jag inte har så många bilder från igår. Maten på Kasai är ljuvlig, men den fotade jag inte. Och jag har ingen gruppbild heller. Dåligt, men kanske ett tecken på att jag bara njöt och hade det roligt.

FullSizeRender 31

Jessica sminkade mig, det blev sotade ögon. Sån lyx att ha henne som sminkhjälp. Vi åkte hem till Maria i Bromma innan vi gick ut för att lämna våra övernattningsgrejer.

FullSizeRender 33 kopiaBubbel på ett hotellrum med massa nya tjejer. Så trevligt! Vi körde ett varv där alla fick presentera sig och berätta hur gamla de är, var de bor, vad de jobbar med mera. Spännande att lära känna nya människor. FullSizeRender 32

Innan middagen fick vi in en stor bålskål som vi drack ur koppar. Kul grej! Jag dricker inte spritsprit, lite bubbel och vin ja, men just drinkar och shots håller jag mig borta ifrån.

IMG_9620

Middag och utgång med en av mina bästa vänner, Ormis. Det kan inte gå fel. Middagen övergick i dans i sofforna och på borden. Det är verkligen galen stämning där inne. Igår kändes det dessutom som att det var extra många uppträdanden och shower. Riktigt kul! Den här kvällen kommer jag leva länge på.

Bild 2017-10-08 kl. 15.04 #2

Nu sitter jag hemma i soffan med träningskläder på. Även om regnet öser ner här i Åkersberga tänkte jag sätta in hörlurar i öronen och gå en långpromenad vid havet. Jag går som ni vet i KBT och jag har fått en hemläxa som ska in ikväll. Jag behöver få lite luft och tid att tänka… Det här med att jobba med sig själv är bra, svårt och jobbigt. Stundvis riktigt tufft, men så nyttigt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vad fint att det blev en lyckad kväll! Själv ser jag fram emot min måndag morgon då jag ska skutta iväg till gymmet med Tvillingpodden i lurarna. En bidragande faktor till varför måndag är min favoritdag! 😉