Hon kommer med så kloka råd – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hon kommer med så kloka råd

Igår somnade jag när jag nattade barnen innan 20:00. Jag hade köpt massa smågodis och hade tänkt kolla på Idol, men jag kände mig helt slut. Jag vaknade till efter 23 och lyckades somna om efter 01. Nära, nära båda barnen. Jag tänker att kroppen säkert behöver den där sömnen om man sover i så många timmar. Jag vaknade i morse strax efter 06 av att Alice sa “Godmorgon mamma, kan du berätta en saga?”. Nu har vi ätit frukost och vid lunch kommer min mamma och lånar Alice en stund. I eftermiddag kommer Ormis hit för en myskväll. Det känns välbehövligt. Jag har mycket jag behöver prata med henne om och hon kommer alltid med kloka råd.

IMG_0383 En gammal bild på mina favoriter. IMG_9496

Midsommarafton i Torekov, det var härligt att vara där nere med barnen. Jag längtar redan till nästa sommar. Jag tror dock att jag och Jessica ska låna pappas hus inom kort och åka dit och jobba med vårt nya projekt. Vi måste bara sätta oss ner och hitta en helg som passar bra. Jag tror vi tar tåget ner, att köra så långt ensam tycker jag känns lite jobbigt.

FullSizeRender 30 kopia

Höst och kyla = mysiga, stickade tröjor. Jag älskar verkligen hösten! Just nu är det så vackert ute och luften är krispig och skön att andas in. Nu ska jag plocka fram färger och canvasdukar till barnen så ska vi måla. Jag hittade superbilliga små dukar på Tiger i Täby. Hoppas på fina små mästerverk, ingen press… haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Åh måla canvas med barnen är så roligt! Min mamma tycker att hon är för födelsedagspresenter och önskar sig aldrig något. Jag lät mina pojkar måla varsin canvas till henne och hon blev sååå glad! Ett annat tips är sockermålningar eller att ta ett riktigt tjockt papper och ha på rejält med vattenfärg, låta barnet ta ett sugrör och blåsa ut färgen. Blir jättefint! Min äldsta son fick göra det på förskolan för 4 år sedan och nu när vi gjorde om i vårat sovrum ramade jag in den i en guldram och satte upp. Många har frågat vart jag har köpt den 😄 Det ser ut som ett hav med en ö på, riktigt harmonisk.