Att följa sitt hjärta – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Att följa sitt hjärta

Efter lite tavelmålning (båda barnen blandade alla färger så det blev två svarta/bruna tavlor, filmklipp finns på min instagram här angelicalagergren) ringde vi Jessica och Elsa och gick ner till en lekpark nära oss. Där gungade vi, lekte i sandlådan och åkte rutschkana. IMG_9156

Jessica tog fina bilder på barnen.

IMG_9157

Så gulliga…

IMG_9158

… och vilda.

Mamma var här och hämtade Alice efter lunchen och jag gick och la mig för att vila med Philip. Jag är verkligen helt slut. Det känns som att jag skulle kunna somna överallt och hela tiden. Jag behöver komma igång med träningen igen, då vet jag att jag blir piggare. Nu känner jag mig helt dränerad på energi, ingen härlig känsla. Men sen behöver jag även påminna mig själv… Det är okej att inte alltid vara på topp, jag kan inte alltid vara samma glada och sprudlande person. Vissa saker känns jobbiga just nu och jag får nog acceptera och tillåta mig själv att vara trött och ledsen i perioder. Så är ju faktiskt livet. Jag hoppas att ni som läser har en fin lördag och att ni lyssnar på era hjärtan. Gör det ni mår bra av även om det kanske inte är den enklaste vägen. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, men bra i alla fall. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.