Den tuffaste sommaren någonsin – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Den tuffaste sommaren någonsin

Jag jobbade som redaktör på VeckoRevyn i flera år och jag var bland annat ansvarig för våra expertsidor. Jag jobbade då med Cecilia Duberg som skrev om mental coachning. Igår fick jag hem hennes bok “Lejonagendan” och det ska bli spännande att läsa den. Hon är en inspirerande kvinna och de gånger jag träffat henne har jag gått därifrån med kroppen full av positiv energi. Så härlig!

IMG_9062

Våren och sommaren 2017 har varit den absolut tuffaste i mitt liv. Nu börjar jag äntligen känna att jag är på banan igen. Under de jobbigaste veckorna kom bilder/filmer av lejon till mig på olika sätt. Jag såg det som ett tecken. Sen jag blev mamma har jag dessutom alltid känt mig som en lejonhona som vill försvara och ta hand om mina barn. En enormt stark känsla. Fint då att Cecilia skriver “Lejonkrafter” och att boken heter Lejonagendan. Jag ser fram emot att läsa boken och dela med mig till er vad jag tyckte.

IMG_9064

Nu ska jag hoppa av bussen och äta frukost med Jessica på Pom & Flora. Kan en fredag starta på ett bättre sätt? Jag tror inte det. Idag har vi inspelning av Tvillingpodden med Matilda. (matildajag på instagram). Vi ska prata om psykisk ohälsa, viktigt och intressant ämne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Det högg till i hjärtat när jag läste din text. Så naken, öppen, men ändå så himla vacker. Att du kommer gå stärkt ur detta är det ingen tvekan om, men fy fasen vilken smärta du går/gått igenom. Fina Angelica, sluta aldrig tro på dig själv.

  2. Charlotta Lohman

    “Lejonkrafter” står det ju! Ännu mer målande och starkt kan jag tycka om man tänker på det du fått genomlida <3 Ha en bra dag och helg, hoppas den innehåller massa skratt och sköna ligg! 😉 Kram från Sundsvall