Angelica Lagergren

Ultraljud och tårar

Det har varit en mysig dag tillsammans med barnen och det gick bra på sjukhuset med Alice. Njurarna ser bra ut som tur är! Alice var ledsen och trodde att hon skulle behöva ta en spruta, men det var bara ett vanligt ultraljud av njurarna. Jag fick flashbacks till när jag var gravid och gjorde flera ultraljud. Den känslan var så speciell. En förväntan blandad med oro, man vill ju liksom att allt ska se bra ut med den lilla bebisen. Jag tyckte att det var lika spännande varje gång. Och varje gång spelade jag med att jag minsann såg vad barnmorskan såg, hehe. Jag såg mest ett grått brus, inte ett hjärta eller någon liten lunga. Men mysigt var det! P1000605

Min tröja kommer från Lindex. Så fin grön färg på den tycker jag.

P1000599

Jag har nog aldrig förbrukat så många ljus som jag gjort de senaste veckorna. Jag har fem kronljus och tre värmeljus, det går några stycken i veckan. Tips på riktigt bra ljus som brinner länge? De jag köpte nu senast brinner upp alldeles för fort.

P1000595

Ett litet doftljus får också plats på fina bordet som kommer från Jotex.P1000590

Vi fick ett bud med massa äpplen, så när Alice var nere med Elsa och Jessica i affären satt jag och Philip i soffan och åt äpple och kollade på hans padda. Favoriten just nu är Greta Gris, på engelska. P1000592

Bra och nyttigt mellanmål! Imorgon ska vi nog baka en paj av resten av alla äpplen.

Klockan 21:00 ska jag kolla på ”Tro, hopp och kärlek” på tv. Mitt favoritprogram just nu! Jag älskar, älskar, älskar det. Det handlar om präster som letar efter kärlek, typ ”Bonde söker fru”, fast präster istället för bönder. Om du inte sett det, kolla! Men först väntar en timmes jobb. Hoppas att ni har haft en bra tisdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Min klass säljer just nu ljus för att samla pengar till studenten. Har ingen aning om kvalitet men de ska vara handstöpta, och det verkar ju bra. Hör av dig om du är intresserad av att köpa 🙂

  2. K

    Alltså ja! Liljeholmens kronljus, kostar så mkt mer än typ matbutikens egna men håller så mkt längre och droppar knappt. Väl värt!

      1. Sara

        Oftast har inte matbutikerna långa kronljus utan bara varliga kronljus och dessa brinner lite kortare tid. Liljeholmens ljus är miljövänliga också ???

  3. Sara

    Hej bästa du! Jag jobbar med att göra stearinljus och skulle verkligen rekommendera långa kronljus som brinner i 8 timmar, dom finns att beställa på liljeholmens.se massa kramar Sara?

  4. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Skönt att allt såg bra ut :).

    För egen del var ultraljuden inte alls så där mysiga som för andra. Vid RUL misstänktes en cysta som efter 5 dagar avskrevs av en specialist. Sen runt v33 misstänktes hjärtfel så fick gå på UL varannan dag tills v38 när jag blev inlagd på BBs oförlösta och gjorde ctg istället. Jag önskar verkligen jag kunde minnas UL som så där fint som andra gör, för mig var det ett stressmoment :/.