Sex bilder från den härliga brunchen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sex bilder från den härliga brunchen

Jag fick ett mail med massa fina bilder från våffelbrunchen jag och barnen var på förra veckan. Jag tycker att det är en sån himla fin ton i bilderna. Det är Rasmus (@ Studio Emma Svensson) som tagit alla bilderna.  

8S0A1629

Philip var lite blyg när vi kom dit och ville vara nära mig. 8S0A2190

Det tog dock inte så lång tid innan han och Elsa sprang runt och åt choklad och busade med fotografen. Jag var också blyg som barn, jag höll mig gärna nära min mamma den första timmen på ett nytt ställe. 8S0A2192

Älskade ungar. Så mycket kärlek (och smält choklad…) i den här bilden! 8S0A1461

Det här var en liten del av allt gott som det bjöds på. 8S0A1776

Jag, Frida och Annika.

8S0A1685

Jag blåste såpbubblor till alla barnens stora lycka. Tänk att en sån liten grej kan göra så många kids så glada och spralliga.

Nu har jag gjort en kopp te och svarar på mail. Jag sitter även med en artikel som ska in i morgon. Jag tycker om att kvällsjobba och har inga som helst problem med att jag inte kan ligga och slappa i soffan. Jag är som mest kreativ tidigt på morgonen och sent på kvällen. Och när jag ligger och nattar barnen kommer jag alltid på massa bra artikelförslag.

När jag hämtade barnen på förskolan var Philip hostig och snorig. Vi stannade till i lekparken på vägen hem men jag märkte att han inte alls mådde bra, så vi gick hem istället. Han hade tyvärr feber och rosslar så mycket när han andas. Det liksom piper. Han får vara hemma från förskolan i morgon och Stefan får rycka in och vabba när jag och Alice åker till Danderyd för koll av njurarna. Just nu är vår relation bra och vi kan prata med varandra på ett vuxet sätt. Familjerådgivningen (och min KBT) har hjälpt till mycket med detta. Jag är tacksam för varje dag som vi kan hålla sams och ha en trevlig ton mot varandra. Livet blir så mycket lättare och härligare då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Såpbubblor är bäst! Vär bvc sköterska blåser alltid bubblor precis efter vaccinationssprutorna! Så bra.

    Använde det oxå mycket vid inskolningar på förskolan förut, så bra avledning.

    Ha en fin dag <3