Angelica Lagergren

Plåtning för tidningen amelia

Vid lunchtid mötte jag upp Jezzica som jobbar som fotograf. Hon plåtade mig både hemma och nere vid havet. Jag säger till när amelia finns att köpa i butik. Jag lånade lite kläder från Lindex till plåtningen. Den superfina vita blusen i spets kommer i butik i oktober. Kjolen kommer från Gina Tricot (adlink*) och sneakers från Stan Smith (adlink*). 

IMG_8337

IMG_8315

Jag tycker att ärmarna på blusen är så fina.

IMG_8328När plåtningen var klar gick jag hem till twinnie och så poddade vi. Vi turas alltid om att klippa podden och den här veckan är det Jessicas tur. Även om det är väldigt roligt att klippa tar det tid. Om vi spelar in i en timme tar det nästan två timmar att klippa den. Det beror såklart på hur mycket vi vill ta bort och sådär. När barnen har somnat ska jag sätta mig och svara på era frågor. Jag är så glad att barnen är här hos mig nu. Till middag blev det spindelkorv. Kokt korv med spagetti i, kolla min instastorie om ni vill se. Alice var inte imponerad, hon fick yoghurt till middag istället. Så blir det ibland… Man anstränger sig i onödan, haha.

*Adlinks, vad är det?
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Älskar att läsa din blogg, lyssna på tvillingpodden och tycker att du är en inspiration. Du har till exempel inspirerat mig till att äta mer vegetariskt.
    Känns lite tokigt att fråga här, men Jessicas kläder (de svarta jeansen och tröjan) vart kommer de ifrån? 🙂