Ofrivillig tystnad från min sida – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ofrivillig tystnad från min sida

Inlägget innehåller adlinks*

Hallå! ÄNTLIGEN! Det har varit tekniska problem med bloggen och den har inte gått att uppdatera, Så himla frustrerande men nu ska den vara igång igen. Wihoo! Snabbt då vad som hänt sen sist. I söndags var vi ute och åt middag med pappa, vi åt på Fandado som ligger i Hammarby Sjöstad. Alltså maten där ger mig gåshud. Den är helt amazing! Jag beställde in en alkoholfri drink innan maten och den var såhå god. Den kom in i ett stort päron i metall av guld. Jag gillar när man får det där lilla extra.

IMG_7687

Tröja Gina Tricot (så sjukt mysig), kjol från Gina Tricot och ankelboots från H&M.

IMG_7675

Svart från topp till tå, det funkar alltid.

IMG_7693Jag tycker att snörningarna är fina vid ärmarna på den här tröjan. Jag såg att den finns i vitt också, men då kanske det blir lite tvångströja-känsla över den? Hur som helst skön och mysig hösttröja. Jag blev så glad när jag hittade den i butik, har tittat på den på nätet innan.

Här är fem shoppingstips från mig till er!

*Adlinks, vad är det?
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria at Inredningsvis

  Alltså tekniska bloggproblem när man ÄR bloggare är det värsta som kan hända! Min blogg är rätt stor och skulle dessutom kopplas till GP BOstad förra året VAD HÄNDE jo allt krånglade sidan krascha massa gånger pga av ett urkass webhotell:( Som tur är fick jag tips från GP om att använda Oderland så jag bytte över då OCH JÄKLAR vilken skillnad. Jag har inte haft ETT problem med sidan sedan jag gick över till dem så jag rekommenderar alla ODERLAND 🙂

  LOVE Maria på Inredningsvis

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Ja, det är rätt stressande. 🙂 Som tur var gick ju bloggen att läsa, men inte att uppdatera. Nu är det skönt att vara igång igen. Massa kramar till dig! <3