Angelica Lagergren

Havets vågor och en tidig morgon

Jag sitter alldeles ensam ute på vår balkong här på hotellet. De andra sover, men jag vaknade och gick upp och satte mig här. Jag blir lugn i kroppen av att höra bruset och vågorna från havet. Just nu är det ganska stilla och solen håller sakta på att gå upp över ön Telendos mitt emot. Magiskt! IMG_6212

Nu känner jag mig utvilad och redo för en jobbhöst. Jag känner att mina batterier är laddade och jag skulle faktiskt kunna åka hem redan idag. Jag kan inte minnas när jag kände så med en solsemester innan…. Att liksom känna sig klar! Men det hänger såklart ihop med att Alice är sjuk där hemma (njurbäckeninflammation) så jag längtar hem mer än någonsin. Nu mår hon tack och lov bättre, hon svarade bra på det nya penicillinet och hennes feber är borta. Så skönt!

IMG_6225

Dags att väcka de andra för att gå ner och äta frukost. Idag blir det nog en grekisk yoghurt med massa frukt. Och såklart en dubbel espresso. Jag har helt slutat med mjölk i kaffet och det är verkligen så mycket godare tycker jag. När jag började dricka kaffe hade jag 1/4 kaffe och resten mjölk. Egentligen en stort glas mjölk med lite kaffesmak, haha. Jag och Jessica fick för oss att vi skulle börja dricka kaffe när vi gick i gymnasiet och satt uppe på kvällarna och pluggade tillsammans.

IMG_6218Idag blir det utflykt till ön mitt emot. Båten över till Telendos går vid 10 och ikväll blir det en stor gemensam middag med allihopa. Jag tycker att det är mysigt att umgås allihopa, det gör vi annars bara när någon fyller år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.