Angelica Lagergren

Fina underkläder i spets och lyckotårar

När jag höll på och rensa och fixa hemma i huset förra veckan hittade jag superfina underkläder från Pierre Robert i garderoben. Underkläder som jag helt glömt bort att jag hade. Så himla fina och sköna!

ANGELICA_LAGERGREN

Jag har inte varit hos frisören på en evighet men ska nog vänta tills i höst. Färgen är helt okej och längden är perfekt nu tycker jag. lagergren_angelica

Fint med ljus spets.

angelicalagergren

Mitt halsband hittade jag på Vila för 100 kr, även det ett riktigt fynd.

IMG_2959 2

Här ser man halsbandet lite bättre. Jag tycker att det ser ut som ett smycke som Emma Israelsson skulle kunna ha gjort. Enkelt och fint! Skjortan shoppade jag på Gina Tricot uppe I Hudiksvall för 59 kr!

Nu är jag och barnen hemma hos Jessica och Elsa och vi ska bli bjudna på middag. Hela mitt hjärta fylldes av kärlek när jag och barnen äntligen fick kramas igen. Det rann tårar av glädje och jag kände mig på riktigt hel igen. Det här är min sista semestervecka och jag och Jessica har planer på att göra den händelserik och rolig. Ibbe är ute med båten hela veckan så vi är ensamma med kidsen. Idag har barnen fått fruktsallad till mellis (som ingen åt, de fick glass istället!) och så har de badat. I morgon kommer Frans och Annika och leker med oss. Alldeles nyss var vi ute i skogen och plockade blåbär. Det går att hitta på mycket saker som inte kostar pengar, det är ju nåt helt nytt det här med en inkomst istället för två. Det känns otroligt lyxigt att bo i hus och ha nära till både skog och vatten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Så snygga underkläder! Får jag fråga vilken storlek du har? Eller hur du upplever storleken? Blev sugen på att beställa nu ?