Angelica Lagergren

Alices nya, korta frisyr

Jag fick ett sms igår med den här bilden och jag älskar den verkligen. Först trodde jag att Stefan hade klippt Alice, men sen såg jag att håret bara var instoppat i tröjan. Fin frisyr ju! Men alltså kolla hennes små söta händer i fickorna. Jag vill bara krama henne, pussa henne på de små kinderna och berätta för henne hur mycket jag älskar henne. Tur att hon och Philip kommer hit strax, för då ska jag göra just det. Pussas, leka och berätta hur mycket jag älskar mina små skruttmunkar. img_2993_59778aecddf2b33b614e1c45

Alices tröja kommer från One we like, jag fick den i ett bud av Frida Fahrman. Så mjuk och fin! Philip har en likadan. One we like har mycket fina kläder, det får nog bli lite shopping där inför hösten och förskolestarten. Jag ska se om jag kan få till någon fin bild när båda barnen har tröjorna på sig. Det är gulligt när de har likadana eller matchande kläder tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. debra

  Jag har alltid varit självmedveten om relationer, mitt liv var splittrat någonsin sedan Ryan lämnade mig för en annan kvinna på grund av okända skäl. Jag svor att aldrig älska en man igen. Mamma rådde mig alltid att gå vidare, men jag älskar Ryan. Ryan menade allt för mig. Jag letade efter hjälpmedel för att få tillbaka honom och han kom aldrig tillbaka till mig, jag blev ombedd att prova en stavkaster online. Jag försökte några, men alla visade sig vara abortiva tills jag träffade Dr Ogudu. Han är en trevlig man, och han hjälpte mig att ta tillbaka Ryan om 4 dagar. Ryan kom tillbaka och bad mig att förlåta honom. Just nu växer vi båda tillsammans tillsammans starkare och starkare varje dag. Du kan kontakta Dr Ogudu på sin emaladress [email protected]. Tacka mig senare

 2. Emma

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg om träning o din kost? Ser verkligen ut som du fått fina resultat. Vet att du inte skriver om vikt eller vill skapa hets kring kropp o ideal men inlägget behöver inte formas så 🙂

 3. Johanna

  Haha asså en reklam på din blogg säger att ”hon åt detta och gick ner 23 kilo på 5 dagar” låter för bra för att vara sant väl?!? Väljer du all reklam eller kan det slumpas fram? Absolut inget påhopp! Bara en undran!?❤️

 4. Felicia

  Kanske konstig fråga men hur gör/ska ni göra med barnens kläder? Ska de ha två garderober eller ska de flytta kläder imellan er? Samt vem ska handla kläder, ska ni betala varandra om den ena köper osv? Själv skilsmässobarn och alltid tyckt det var en svår grej och vi hittade aldrig en bra lösning 🙂
  Kram