Angelica Lagergren

Frågestund kl 21:00 ikväll

Tusen tack till alla er som tog er tid att svaravilka ni är som läser bloggen. Jag har läst allt, men inte hunnit svara er en och en. Jag såg att ni är många som ville ha frågestund, så nu kör vi. Jag vet att Jessica hade en frågestund i kommentarsfältet förut, alltså att vi kör kl 21:00. Ni frågar, jag svarar direkt. Vill ni att vi gör det? Ja, vi ses kl 21:00 i kommentarsfältet!

angelica_lagergren-loppi_header

EDIT: Nu är frågestunden/chatten över för den här gången. Det var så kul att ni var så många som var här! Jag hann inte svara på alla frågor, men ska försöka gå igenom frågorna i morgon. Tack tack tack för att ni hängde här med mig ikväll. Ni är bäst! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej tack för en superbra blogg och podd,
    Det är så arrjag jobbar som ssk på ett av Stockholms sjukhus och är lite sugen på att börja blogga om det, för att öppna folks ögon om hur dagens vård funkar (självklar inom sekretessens alla lagar ;)) men hur tänkte du inför bloggstart? Några användbara tips?

  2. Malin

    Alltså HEJA dig Angelica! Jag har tänkt så orimligt hehe mycket på dig och hur du mår när allt är upp och ner. Funderar på hur jag själv skulle klara av en separation nu med små barn och jag blir liksom klubbad av bara tanken och jag fattar att det är lika fruktansvärt för dig såklart men du lyckas hålla en värdig fasad iallafall och i mina ögon kan du gå ur detta med huvudet högt! Det skär i mig när du beskriver dina känslor och jag önskar verkligen att du mår bättre snart. Ser fram emot att få höra roliga storys om framtida dejter och så småningom läsa om Mr Right som kommer ge dig guldkant på tillvaron och så lite fler kids hehe. Kram!

  3. Sara

    Hej fina du! Vilken inspirerande människa du är?

    tänkte fråga ifall du skulle vilja göra en video/inlägg om hur du har det hemma i huset, såklart efter du kommit i ordning lite mer kram Sara

  4. Emelie

    Hej Angelica! Hur mår du idag? Hoppas du njuter av sommaren, såg ut som att ni hade det jätte härligt hos din pappa 🙂
    Jag lyssnar på podden varje vecka! Skrattar och gråter tillsammans med er. Du verkar som en helt underbar person! Skickar all styrka och värme till dig, ta hand om dig! Kramar

    1. Angelica Lagergren

      Hej Emelie, Jag mår faktiskt sådär idag. Jag har gråtit massor, lämnade barnen hos Stefan och nu ska de vara där i en vecka. Det var så mysigt hos pappa, tack! Tack för all pepp och kärlek! Kram

      1. Emelie

        Kan inte föreställa mig hur tufft det måste vara. Men mitt i all sorg och saknad efter barnen hoppas jag att du kan hitta på något roligt för dig själv den här veckan. Finns här om du behöver prata, skratta eller ha en axel att gråta mot.

  5. Agnes

    Hej fina underbara du ❤️ Jag funderar på om du inte trivdes/ kom så bra överens med dina fd svärföräldrar? Ni verkade inte umgås så mycket & du verkade undvika dom. Har fått den känslan när jag följt dig & din blogg sen du gick gravid med Alice ? Har själv svårt att umgås med mina svärföräldrar, och får många gånger ta djupa andetag för att orka med dom många ggr. De menar bara väl men lägger sig i väldigt mycket. Kram Agnes i Värmland. PS Älskar dig & din blogg <3

    1. Angelica Lagergren

      Hej Agnes, vi är väldigt olika som personer, men jag tycker inte illa om dem. De är världens bästa farmor och farfar till Alice och Philip. <3 Kram

  6. Lina

    Hej Angelica! Har följt dig (er) länge och tycker att det har varit fantastiskt kul att få följa er. Du är en stor förebild och det lyser genom raderna hur fantastisk du är. All kärlek till dig! Du går igenom exakt det jag har funderat på i många vändor. Har också två små barn, och vi kämpar på i ur och skur med vår relation. Har en man som varit sjuk och inte varit sig själv och liksom väntat ut det. Och det har känts bättre och bättre, men inte helt bra. Hur sjutton vet man när det är nog? Hur visste ni? Du behöver inte svara på just det, men om du har något råd till hur man kan tänka. Vi har gått hos olika terapeuter, och det har hjälpt lite, men inte tillräckligt. När har man kämpat tillräckligt?
    Stor kram till fantastiska du!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Lina, TACK, vad gullig du är. Jag kan skriva ett inlägg om det längre fram. Men jag tror man vet, innerst inne om det är rätt eller inte. Jag tycker inte att man ska behöver kämpa varje dag. Visst är det jobbigt, men det ska inte vara en kamp tycker jag. Kramar

  7. Simona Alf

    Hej!
    Underbara du! Grät förra podd avsnittet!
    Klart du ska fira av alla raketer på en gång! Det ska fyllas på med raketer men det vart fel tyvärr i produktionen . Stefan var bäst den här perioden! Två fina barn fick ni. Nu är det ett tufft kapitel men snart är det ett nytt igen!
    Fråga: Kpmmer inte på nån! Attans!
    Får skicka styrkekramar istället!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Simona, ja, det blev rätt sorgligt. Jaaa, jag blir glad över att du skriver att det kommer nya fyrverkerier. Kram och tack!

  8. Angie

    Hej 🙂 läst igenom frågorna och svaren för att inte fråga samma sak och såg att du tar legrigan. Det tog jag också som insomningstablett, blev trött dagen efter men ett tips (om du också tar det för att sova) är att ta det typ 2-3 timmar innan läggdags, då blev jag mindre trött dagen efter.
    Sen power naps var och är mitt bästa när jag sov dåligt på nätterna. Kunde sova 2-3 timmar på dagen men det behövdes för att få ihop sömnen.

    Nu till mina frågor (och om någon känns för privat så ber jag om ursäkt i förväg):
    – bästa film?
    – vilket stjärntecken är du? 🙂
    – vad är det bästa/svåraste med att ha en tvillingsyster? 🙂
    – sett att Stefan skrivit om att behålla/inte behålla ditt efternamn, hur känner du kring det?
    – vad har du för mål i arbetslivet under hösten? (Kanske svårt just nu med tanke på allt dom sker).
    – vilka tre saker är du tacksam över just idag?

    Vill också ge dig en stooor kram! Livet är sjujäkla tufft ibland och ett hvete och det är lätt för andra att säga att ”det kommer bli lättare” och ”du är stark”, men jsg lovar dig, det blir lättare. En dag känner du att du kan andas lite lättare, ångesten kommer inte lika ofta och livet känns rätt bra. Vet av egen erfarenhet att det är svårt att ta in när man är mitt i det men vill ändå skicka lite pepp och uppmuntran.

    Och tips mot att lära sig att vara ensam: deckarserier på Netflix (klarade inte kärleks”dravel” i början trots att jsg älskar det annars, så kollade på mord ?)
    Boka in en ensam dag (du kan ju fortfarande prata telefon med folk) men boka in en dag där du bara gör saker för dig, så att dagen går men du gör det ensam.
    Men det kommer när du är redo. Ta hand om dig och stor kram (och förlåt för lång kommentar haha)

    1. Angelica Lagergren

      Hej Angie!
      Åh, bra tips. Tack! <3

      – bästa film?
      Åh, jag har så många. Jag älskar My sisters keeper! Haha och sen står det helt still nu!
      – vilket stjärntecken är du? ?
      Jungfru!
      – vad är det bästa/svåraste med att ha en tvillingsyster? ?
      Det bästa är att alltid ha någon nära. Jessica förstår alltid mig. Det svåraste är att jag inte tycker om att vara ensam och det beror nog på att jag alltid haft Jessica nära.
      – sett att Stefan skrivit om att behålla/inte behålla ditt efternamn, hur känner du kring det?
      Jag tycker att det skulle kännas konstigt om han skulle heta Lagergren… Han frågade vad jag tyckte och jag var ärlig och sa att ville att han skulle byta tillbaka.
      – vad har du för mål i arbetslivet under hösten? (Kanske svårt just nu med tanke på allt dom sker).
      Oj, jag vet faktiskt inte. Jag behöver ta mig en rejäl funderare faktiskt.
      – vilka tre saker är du tacksam över just idag?
      Att mina barn är friska, att jag är frisk, att jag äger ett alldeles eget hus! Att jag precis har blivit bjuden på middag hemma hos Jessica och Ibbe! Så mysigt!

      1. Angie

        Tycker också om my sisters keeper 🙂 och jätte bra saker att vara tacksam över, kan tipsa om en bok man fyller i som heter ”min dag på 3 minuter”. Och håller helt med om efternamnet och glad att han frågade dig så att du får säga vad du känner, hoppas han respekterar det,
        Kul med frågestund och hoppas du kan sova inatt. Kram

        1. Sofie

          Men barnen heter väl Lagergren? .. så det är verkligen inget konstigt (tvärtom) om han vill fortsätta heta det ju.. Jag skulle aldrig byta tillbaka till mitt gamla efternamn.

  9. Emma

    Är du rädd för att Alice och Philip ska läsa om era blogginlägg om separationen i framtiden och bli ledsna över vad som står?

    1. Angelica Lagergren

      Hej Emma, nja. Ja. Kanske. Jag försöker tänka på hur jag skriver så att de inte ska bli ledsna. Kram

  10. Anna

    Hej!! Tänker du mycket på vad du äter o så? Äter du ”onyttigt” ofta? Godis o sånt liksom..
    Har själv haft ätstörningar o fast att det är många år sen tycker jag det är svårt att inte tänka nyttigt/onyttigt osv..
    Tycker du ser så himla fin ut!
    O sen en annan fråga, hur vet man när förhållandet inte är värt att kämpa för? När det liksom är kört på riktigt? Kram!!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Anna, jag tänker en del på kosten ja. Jag äter inget kött längre och jag mår så mycket bättre utan det. Jag försöker äta det jag mår bra av och får energi av. Och skippa sånt som mest gör mig trött och svullen.
      Jag tror man vet innerst inne… Det här med att många ger upp för lätt… jag tror inte riktigt det. För det är nog aldrig lätt att skilja sig eller separera. Kram

  11. Josefine

    Hej Angelica!
    Har följt dig och Jessica sedan jag var gravid med mil dotter förra sommaren. Tack för en fin blogg och för allt du delar med dig av! Du verkar vara en så himla härlig och gullig tjej. Har hört att du gjort en gastric bypass operation. Stämmer det? Funderar på att själv göra det. Kan du inte berätta om det isf?

  12. Caroline

    Känner du att ditt självförtroende och din självkänsla påverkas av skilsmässan?
    Styrkekramar ❤

    1. Angelica Lagergren

      Hej Caroline, ja, det tycker jag. Men jag känner också att jag redan blivit starkare. Kramar

  13. Madeleine

    Vill först säga att jag älskar din blogg, och podden! Lyssnade på alla avsnitt när jag blev gravid med mitt första barn (som också heter Alice!) och fick så mycket pepp och skratt från er. Tycker att ni är superhärliga båda två, och riktigt bra förebilder. Jag har två barn nu och tycker det är så himla svårt att natta dem när jag är själv, det blir alltid kaos… haha. Undrar hur du gör? Kram!

  14. Hanna

    Du verkar vara en sån fin människa Angelica. En sån där som man skulle vilja ha som kompis. All kärlek till dig ❤️ Jag har själv varit i en jobbig kris och har fortfarande problem med sömnen efter det. Sover så dåligt. Har läst att du ibland haft svårt att sova på nätterna, hur tacklar du sömnlösheten eller har du några bra tips?

    1. Angelica Lagergren

      Hej Hanna, tack snälla. Så himla fint skrivet av dig. Jag blir verkligen glad! <3 Jag har fått sömnmedicin som jag tagit tre, fyra gånger. Men jag blir trött dagen efter så jag försöker att undvika det. Jag har börjat lyssna på meditiation från youtube, det tycker jag funkar helt okej. Kram

  15. Simone

    Hej Angelica!
    • Vilken är din favoritbok/böcker? Är ute efter några härliga böcker att läsa 🙂
    • Vad har du för favorit citat ?

    Tack för en fantastisk podd, instagram & blogg. ❤️
    Stor Kram / Simone

    1. Angelica Lagergren

      Hej Simone,
      Favoritbok… åh vad svårt! Jag gillar så många! Men en som jag läst nyligen är ”Det är nåt som inte stämmer” med Martina Haag. Jag älskar den! Jag kan skriva ett inlägg med boktips.
      Citat: Det bästa har inte hänt än.
      Tack för att du läser och lyssnar! Kram

  16. Emmelie

    Hej finaste du ? Vill börja med att säga att du ska vara stolt över dig själv. Du har redan bevisat att du klarar så mycket mer själv än vad du tidigare trott.

    Jag sitter här och slår in paket och fixar tårta inför Allie och Louies 2års dag imorgon. Vi har som tradition precis som ni verkar ha att man blir väckt med tårta och paket på sängen. Hur var det när du och Jessica var små? Jag tänker om ni hade eget rum och hur det iså fall löstes rent praktiskt ??. (Tänker många år framåt här, just nu delar A & L sovrum så det är enkelt än så länge). Stor kram och hoppas du får en fin vecka ?

    1. Angelica Lagergren

      Hej fina! Tack, vad gullig du är. Jag har tänkt mkt på dig, att du klarar så himla mycket. Jag ser upp till dig! Jag och Jessica gick alltid in och la oss i mammas säng på morgonen när vi fyllde år. Så mysigt! Lycka till imorgon. <3

  17. Liv

    Hej,
    Tack så hemskt mkt för att en får följa med i ditt liv! Det är ju så konstigt med blogg och poddvärlden. Du och Stefan och Jessica känns ju liksom som mina vänner och får tänka flera gånger om att det ju faktiskt inte är så.
    Att min inpuls var att jag ville ringa och fråga hur ni mår och vad ni behöver bär ni mår dåligt. Knäppt och konstigt men också härligt!
    Hur känns det för er? Med alla läsare och lyssnare?
    Och min egentliga fråga är vad du röstar på? (Fattar om du ej vill säga det. Men skulle vara intressant)
    Ta hand om dej fina du! Och ett tips för att mota bort ensamheten som jag jämt använder mej av är just poddar. Så tack för att du är med mej när jag känner mej ensam 🙂

    1. Angelica Lagergren

      Hej Liv, Tack snälla för att du följer mitt liv. Det gör mig så glad! 🙂 Meeen, du hade gärna fått ringa och fråga hur jag mådde. Jag hade blivit glad. <3
      När jag röstade senast röstade jag på moderaterna. Nästa val blir det nog centerpartiet. 🙂 Jag ska absolut lyssna mer på poddar, det är ett fint sällskap när man ska sova tycker jag. Kram

  18. Alejandra

    Hej Angelica!
    Har varit en trogen lyssnare och läsare länge nu. Vet att livet är som havet, lite vågigt och upp och ner, men efter ett ner kommer alltid ett upp, du är stark! <3
    Har en fråga om träningen! Verkar som du tränar mycket nu och inte lika mycket förr (om jag förstått rätt), HUR kom du igång! Har en tvååring och mycket tid på kvällen men kommer liksom inte igång, hur började du? Hur får man igång peppen? Kommer lusten ju mer man tränar?
    Kram!

    1. Angelica Lagergren

      Hej fina, vad roligt att du lyssnar på podden och läser bloggen. Ja, livet är verkligen vågigt. Jag tränar mer nu, men har alltid varit en som tränar i perioder. Jag har alltid önskat att jag var en sån som alltid tränade två, tre gånger i veckan. Jag tycker absolut att jag vill träna mer när jag väl är igång, får förstår jag inte varför jag slutade. 🙂 Jag tränar mkt hemma i vardagsrummet. kram

  19. Carolin

    Hej! Jag minns att ni pratat i podden om att Stefan varit en del av ert företag, att han skötte ekonomin. Var han delägare? Har ni en ny anställd som sköter det nu eller gör ni det själva? Jag älskar er podd btw, lyssnade ikapp typ 80 avsnitt på väldigt kort tid? lycka till i framtiden

  20. Felicia

    Heja starka dig! Du är en hjältemamma! Tänkte höra hur ni kom överens om vem som skulle bo kvar i huset resp. flytta?

  21. Mallan

    Hej!
    För det första vill jag bara säga att du verkar vara sån fin person! Har lyssnat på er pod sen ni började, och diggar er stenhårt! Nu till frågan, är det pga skiljsmässan du gått ner så mkt i vikt eller är det medvetet val? Isf hur gör du? Behöver tips…

  22. Mathilda

    Hej.
    Jag vill egentligen inte fråga någonting utan bara skicka lite kärlek o hejakramar till dig, du verkar verkligen vara en superhärlig mamma o person! Började lyssna på eran podd förra sommaren när ni gjorde ett avsnitt med Pappapodden o sen dess är jag fast, lyssnade ikapp alla avsnitt innan detta på typ 5 dagar! Ni är verkligen glädjespridare, du och din syster!

  23. Petra

    Hej! Kikar in här varje dag o kollar vad ni har för er:) Gillar verkligen bloggen men jag undrar hur du orkar fortsätta? Jag tänker på alla påhopp, elaka kommentarer och spekulationer som varit?! Kram

    1. Angelica Lagergren

      Hej Petra, tack för att du fortsätter att läsa. 🙂 Jag får SÅ mycket kärlek, pepp och stöd så jag tycker att det är värt det. Jag älskar att blogga och det är en stor del av min inkomst. Kramar

      1. Petra

        Härligt att de positiva kommentarerna är fler!? Jag ska bli bättre på att kommentera o skicka kärlek o pepp!❤

  24. Anni

    Hej! Vad är dina bästa tips för att komma i form efter graviditeter? Du är ju i sån grym form nu så vad tycker du har funkat bäst för dig? Jag vill också se så där stark och fräsch ut!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Anni! Jag tycker om att ta långa promenader, men nu har jag även börjat köra styrkeövningar hemma. Det ger verkligen resultat på mig! Sen skulle jag gärna köra ett boot camp igen eller skaffa en PT. Jag tycker om att ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. Kram

  25. Olivia

    Hej fina! Hur tänker du kring att ni båda bloggar och är aktiva på sociala medier och därmed många följer er i en situation likt den som sker nu. Att ni båda kan följa den andres liv i detalj (om man vill) och att saker lätt han missförstås, man kan bli ledsen och se saker man inte kanske vill osv.

    Vill du flytta tillbaka till stan?

    Hur bestämde ni kring fysiska saker i huset när man separerar? Tänker kring fina saker som kanske båda vill ha, bröllopsgåvor mm.

    Ser fram emot mer youtube! 🙂

    Stor kram!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Olivia, jag hör av mig till Stefan om jag känner mig sårad av något han har skrivit. Ingen av oss är ute efter att såra den andra, men som du skriver kan saker misstolkas. Det är rätt speciellt att båda bloggar, men vi har ju bloggat tillsammans i så många år så egentligen är det inget konstigt.

      Jag vill inte flytta tillbaka till stan! Jag har provat på det nu under några månader och jag trivs bäst här ute i Åkersberga. Just nu känns det bäst för barnen också. 🙂

      Vi gjorde en bodelning där vi gick igenom rum för rum och bestämde vem som skulle ha vad. Bröllopsgåvor delade vi upp. Det var nog det jobbigaste, bröllopspresenterna som man liksom fått tillsammans. Kul att du vill se mer rörligt! Det kommer 🙂
      kramar

  26. Marre

    Hej! En undran, hur lång tid tog det för dig och Stefan att besluta om skilsmässa? Hur länge hade det inte varit så bra mellan er?
    Stor styrkekram till dig!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Marre, det är en svår fråga att svara på… Vi tycker lite olika där om när det började bli dåligt. Men det var i påskas som det kom på tal på riktigt för första gången. Kramar och tack för att du läser!

  27. Sofie

    Hej, vill bara säga att du är stark! För nästan sex veckor sen börja jag med antidepressiva, funkar inte alls på mig , så tänkte kolla vilken sort du har? Vet att jag skulle behöva börja träna men kommer tyvärr inte iväg med två små barn. Har du några knep, vill bara må bättre.

    1. Angelica Lagergren

      Hej Sofie! tack snälla, vad gullig du är! Jag äter lergigan som är lugnande vid oro och ångest. Kramar och lycka till!

  28. Maria

    Först och främst vill jag bara säga, heja dig! Du är en sån bra inspiration, smart, snygg och driven!
    Min fråga är; hur tror du relationen mellan dig och Stefan kommer att vara i framtiden? I senaste podden sa du att du skulle velat vara med på Skansen men att han inte verkar vilja det tex.

  29. Sara

    Hej Angelica! Först och främst, du är en fantastisk människa! <3

    Till min fråga: Om du fick möjligheten att resa vart du ville i världen, vart skulle du åka och vem skulle du ta med dig?

  30. Emma

    Jag har läst din blogg till och från och har läst om separationen. Förstår om detta är privat, men ni var ju nyss i New York? Var det dåligt då med? Kram och lycka till med allt!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Emma, ja. Det var tyvärr dåligt då. Vi bestämde att vi skulle åka bara dagarna innan. Jag hade nog hoppats att det skulle kännas bättre när vi väl var där, men tyvärr inte. Visst hade vi det trevligt där, men ingenting var ju som förut. Kram

  31. Emme

    Hej, lite frågor om mitt favoritämne ekonomi..vad tjänar du på bloggen? Hur mkt ger ett samarbete(ungefär). Hur ser du på ekonomi i förhållanden? Ska man dela lika på all inkomst /utgifter tycker du? hur känns det att ta över huset och att då ha allt ekonomiskt ansvar för det? Tack för bra blogg!!!

  32. Jennifer

    Tack för att du fortsätter att finnas som influenser (heter de så?!) på sociala medier trots det svåra i livet just nu. Trots allt, även om man inte visar allt så klart visar du personliga glimtar från ditt liv och det kan inte vara lätt att kombinera det privata och jobbet i att vara personlig i allt, men otroligt viktigt för många att se att det finns många nyanser av verklighet. Det du gör är verkligen så bra. Fortsätt med det och önskar verkligen dig all lycka, att du ska få ett lugn inom dig och må bra.

    Tillbaka till frågestund, hur upplever du att älska två barn? Jag har så mycket kärlek och vill såå gärna ha syskon men min sambo är rädd, rädd för förändring och jag vet inte hur jag ska förklara att det finns över med kärlek för två. Hur skulle du förklara det för en partner?

    Kram, kärlek och kör hårt och glöm aldrig att andas !

    1. Angelica Lagergren

      Hej Jennifer,
      Tack för att du fortsätter att läsa trots att jag inte är lika glad som förut. Tack för fina ord!
      Åhh, alltså jag trodde inte att man skulle kunna älska två barn lika mycket, men hjärtat växte. Jag visste inte innan jag blev mamma att man kunde älska så mycket, men det är på ett helt otroligt sätt. Och det finns liksom lika mycket plats för det andra barnet som det första. Mer kärlek skulle jag bara säga att det är! Jag skulle säga så, att hjärtat växer och att det finns plats att älska två eller fler barn. Kram och tack fina du!

  33. Stina

    Vad är det bästa och sämsta med att vara känd?
    Det konstigaste som hänt när någon känt igen dig på stan?

  34. Elin

    Tandfråga! Både du och Jessica har såå vita tänder. Bleker ni dom? En konstig fråga men som jag har tänkt på när ni ler med era fina leenden. Ha en bra kväll! /Elin

  35. Therese

    Har du haft fler panikattacker än den stora som du skrev att du fick i påskas? Hur hanterar du ångest och panikångest? Kram till dig, tycker du är en så stor förebild! ❤

    1. Angelica Lagergren

      Hej Therese, nej. Jag har känt att en har varit på G, men jag har fått medicin jag kan ta. Den har hjälpt mig mycket. Jag hanterar min ångest med medicin, träning, andning och att vara nära människor. Tack fina du! Kram

    1. Angelica Lagergren

      Vi har sagt att pappa har ett hus, som Alice nu kallar ”pappahuset” och att mamma bor kvar och att det då är ”mammahuset”. De är så små, de förstår nog inte riktigt än. Kram

      1. Linn

        Så himla gulligt? Hoppas livet blir lite lättare snart för dig och barnen gillar Håkans citat som du brukar använda ” det bästa i livet har inte hänt än” ❤️

  36. Moa

    Hur ser du på Stefans blogginlägg om hur han går vidare efter skilsmässan? Jag som många andra upplevde det som väldigt känslokallt och nonchalant mot dig och dina känslor.

    Tycker att du är otroligt stark!

      1. Sara

        Åh jag förstår det! Måste vara en speciell situation att gå igenom en sån här jobbig sak med att behöva läsa sånt och ha allas ögon på sig. Du är så himla stark! ❤️

        1. Angelica Lagergren

          Ja, det är speciellt. Jag tror att det är sjukt jobbigt att gå igenom en skilsmässa… och att gå igenom den inför alla som läser är tufft. Men! Jag får också SÅ himla mycket pepp, stöd och kärlek. Så någon tanke på att lägga ner har inte funnits. Kram

  37. Elin

    Jag har hemsk pms och har fått premalex utskrivet. Men vågar inte riktigt. Åt antidepressiva under en tidigare tid i livet och gick upp så mycket i vikt! Några kilo gör mig inget men en helt ny garderob pallar jag Inte. Hur upplever du det?

    1. Angelica Lagergren

      Hej Elin! Jag upplever inte att jag gått upp i vikt, inte Jessica heller nu när jag frågade henne. Jag tycker att de fungerar så bra på mig. Kram

  38. Caroline

    Förstår att mycket i livet är jobbigt nu! Men om du ska tänk positivt, vad ser du fram emot med framtiden? Några specifika mål? Många kramar till dig fina, starka Angelica

    1. Angelica Lagergren

      Hej Caroline, åhh! Jag ser fram emot mycket. Men allra mest ser jag fram emot att trivas ensam. Att kunna njuta av en kväll ensam hemma i soffan. Det gör jag inte nu och har aldrig gjort. Det vore skönt om jag kunde göra det. Sen vill jag bli sådär riktigt, riktigt kär igen. Och bli älskad och åtrådd! 🙂 Kram

  39. Sara

    Hur lång är du och vad väger du?
    Trivs du bra där du bor, skulle du rekommendera området för en vän?
    Tack för en fantastisk podd till dig och Jessica.
    Kram

    1. Angelica Lagergren

      Hej Sara! Jag är 166 cm och har valt att inte skriva om min vikt i bloggen. Jag har själv haft problem med ätstörningar och vet att siffror kan trigga andra.
      Jag trivs hur bra som helst där jag bor. Det känns liksom som hemma. Jag skulle absolut rekommendera området! Vore kul om det flyttade in fler yngre här. Tack för att du lyssnar på podden! Kram