Angelica Lagergren

Han ramlade ur sängen

Den här natten har inte varit riktigt lika bra som natten innan. Jag hade precis somnat när jag vaknade av en duns och av att Philip skrek. Han hade ramlat ur sängen. Han rör sig väldigt mycket när han sover och även om jag hade stoppat kuddar (som en båt) under madrassen lyckades han ta sig över. Han kommer nog få en blåtira, han är alldeles röd på kinden och vid ögat idag. När jag vaknade imorse såg jag news flash i mobilen om jordbävningen i Grekland och Turkiet. Mina tankar går till de drabbade, och jag såg att en av de döda är svenskar. Jag har flera kusiner som bor nere på Kalymnos (granne med Kos) och jag tänkte såklart direkt på dem. Jag har smsat min moster nu på morgonen för att höra att alla är okej. IMG_2367

Alice bäddade ner sig själv i soffan nu på morgonen. Hon sa ”Mamma, jag är trött och vill sova mera”. Så gullig!

IMG_2361IMG_2362

Här träffade min pappa Alice för första gången. Jag älskar den här bilden! 

Jag har appen timehop där man får upp vad som hände exakt den här dagen flera år tillbaka i tiden. Sommaren 2014 var magisk på alla sätt och vis. Men också speciell. Allting förändrades då och livet blev något nytt. Något helt annat. Alice var nyfödd och det var värmerekord. Vi höll oss inne mycket och jag minns att vi låg och kollade på serier, mest Dexter, och åt smågodis på nätterna. Jag är glad att jag skaffade barn med just Stefan. Han har varit, och är, en fantastisk pappa till Alice och Philip. Han och jag delade på ansvaret för barnen från första stund, det har aldrig varit något tjafs om det. Alice flaskmatades ju så det var enkelt att dela på matningen också. Att vår relation sen inte höll är ju något helt annat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Tips från mig är att ha en madrass och kuddar även på golvet under sängen. Då blir inte smällen så hård.

  2. Hilda

    Vet inte om du redan har det men Ikea har en enkel stödbröda som är lätt att montera på sängar. Hade aldrig funkat för oss utan den. 🙂

  3. Andrea

    Goa fina Angelica! Jag har följt din blogg i princip varje dag sen du var gravid med Alice och brukar inte kommentera, men nu känner jag att jag bara vill ge dig massa pepp som det bara går. Du är en fantastisk mamma på alla sätt och vis och en stark kvinna. En riktig kämpe. Beundrar dig verkligen. En dag kommer livet kännas riktigt gött igen. Förstå mig rätt nu. Vet att du har det på topp med dina barn nu med. Din mr right finns där ute och väntar på dig. ?❤️ Det kommer bli bra, riktigt bra! Kram på dig!???

  4. Johanna

    Lyssnade precis på senaste avsnittet av tp!! Blir så ledsen för din skull Angelica!!? Man känner verkligen din smärta!! Men det kommer bli bra! Det lovar jag!!❤️ Tack för att du fortsätter leverera en jättebra blogg och podd trots omständigheterna!

    1. Angelica Lagergren

      Tack Johanna, vilken fin kommentar. Ja, det var ett sorgligt avsnitt att spela in. <3 Kramar