Vår dag i 5 bilder från mobilen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vår dag i 5 bilder från mobilen

Igår var en ljuvlig dag. Philip sov till strax efter 08 och Alice vaknade en timme senare. Vi åt en lång och härlig frukost utomhus. Sen frågade jag barnen vad de ville hitta på och båda ville bada. Vi fick låna Elsas pool och vi hade så kul! Jag passade på att sola och dricka kaffe när barnen satt i varsin handduk och åt fågelmat. Förlåt, jag menar kakor. Hehe. IMG_2238

Min spets-bh hittade jag på Forever 21 i New York för typ 150 kr. Fynd! Solglasögon, Lager157.

IMG_2221Armpuffar på! Det är liksom inget bråk om det vilket är väldigt skönt. Däremot är det inte alltid så glada mina när de ska smörjas in med solskyddsfaktor, men det går ju rätt snabbt.

IMG_2223

När vi hade ätit lunch (det blev lax, nudlar och broccoli) stoppade jag ner Philip i vagnen och gick till affären. Han somnade efter bara tre minuters promenad och jag lyssnade på “Jag trodde änglarna fanns” om och om igen. Jag tröttnar aldrig. Mamma var hemma med Alice.

IMG_2228Mamma har varit en hjälte exakt hela dagen. Vi har släpat sängar och andra tunga möbler från rum till rum. Just nu är det lite kaos, men vi börjar se ljuset. Jag ska köpa små sängben till barnens sängar så de slipper stå sådär direkt på golvet. Det kommer bli så himla fint när det är klart. Inatt sov jag för första gången i min nya säng. Det var ljuvligt!

IMG_2233Jag ska beställa tavlor och sätta upp på Alices och Philips rum, nu är det helt tomt på väggarna. Jag fick ett önskemål om att filma när vi gjorde om här hemma, men min energi räckte inte till det. Och jag känner att jag inte vill filma barnen så mycket just nu när det sker så stora förändringar i deras liv. En liten glimt då och då på instagram ja, men längre klipp till youtube får helt enkelt vänta tills vi alla landat i allt det nya. Jag klickade precis hem en stor beställning från Jotex som jag gör ett samarbete med, jag hoppas på leverans nästa vecka.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej fina du! Vill bara säga att jag beundrar dig. Älskar eran pod. Det är så sorglig det dom hänt men du kommer komma starkare ur detta. Hur har du fått kontakten med psykologen? Är det via vårdcentralen? Skulle oxå vilja ja hjälp men vet inte vilken ände jag ska börja i. Och jo mina barn ligger aldrig stilla när dom sover så vi har inte kunna köpa ben till sängarna ännu. Då dom rullar ur lite då och då. Och utan benen blir det inte lika högt. (Har dock ändå en madrass bredvid)
  All kärlek och styrka till er <3

 2. Ida T

  Hej Angelica. Jag ligger vaken i natt . Min sambo sedan 17 år säger att han inte kan lita på mig och att han inte känner något för mig och vill bo själv. Vi har två underbara döttrar på 6 och 10 år. Jag går sönder av sorg och vet inte hur det någonsin ska bli bra igen. Hörde på er pod när du drog liknelsen med fyrverkerier och när du verkligen var ledsen och sa till Jessica att det inte kan lösa sig. Så känner jag nu. Jag brände mina fyrverkerier. Hur ska det kunna bli bra med barnen, vår underbara barn, och hur ska jag klara av att se min sambo som jag älskar leva på med sitt liv och träffa någon annan. Jag vill ju bara ha honom och att han vaknar upp och inser att han älskar mig. Jag har förstört allt. Jag svek honom för några år sedan och det går inte att reparera. ville bara dela mina tankar och säga att jag tänker på dig och att du är inte ensam i sorg och förtvivlan. jag vill också tro att det bästa inte hänt än och att det kommer att bli bra någon gång 😪

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Men åh, fina du. <3 Jag känner dig smärta hela vägen hit. </3 Så sorgligt. Det kommer bli bättre. Massa kramar från mig!

 3. Anna-mamma till Vincent och Alex

  Vad fint att du har din mamma som hjälper till. Allt kommer att bli bra! Du har positiv inställning till det hela tycker jag. Stor kram

 4. L

  Hej. Går igenom nåt liknande som dig men är inte riktigt vid beslutet än. Håller på att bli knäpp men undrar om du vill berätta nåt om när det började gå utför och när ni faktiskt bestämde er. Hur länge vår ni i limbo liksom, visste ni redan under resorna eller var ni också bara superförvirrade hela tiden Ö bestämde er från en dag till en annan? Styrkekram 💛

 5. Jennie

  Det ut som ni haft en härlig dag! Du kämpar verkligen på. Gulligt att du har armpuffar på barnen när vattnet går till midjan 😉 kram