Vattnet hade gått  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vattnet hade gått 

Nu är det bara timmar kvar tills jag får träffa mina älskade barn igen. Och imorgon fyller vår stora lilla tjej 3 år. Tänk, för tre år sen var jag inne på förlossningen vid den här tiden. Vattnet hade gått och förväntningarna var så stora. Hur såg hon ut? Vem var hon? När skulle hon komma? Jag skriver mer om min första förlossning senare, nu ska vi gå upp till resten av gänget och äta frukost. 
Jag hade spf 30 i ansiktet igår men jag är röd i alla fall. Magiskt vackert! Vi lyssnade på svenska sommarhits i solnedgången och kunde alla konstatera att det här är en sån där sommarkväll som man drömmer om. Mysigt, trevligt och roligt. Jag kröp ner på min sovplats i båten först av alla igår. Ibbe hade dragit igång värmaren så det var skönt att slippa frysa. Vi hörs mer i eftermiddag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Låter som en underbar helg, och så mysigt med födelsedag! Grattis Alice! Undrar lite över din träning. Springer själv en del så tycker det är roligt att läsa om. Springer du intervaller eller klarar du att springa fort hela sträckan? Har du haft högt tempo hela tiden eller har det gradvis ökat? Hade varit kul om du vill skriva lite om träningen. Tränade själv mycket när jag skilde mig för några år sen, det var extra skönt och viktigt för mig i den perioden. Ha det fint!

 2. Josefin och M

  Idag är det tre år sedan vår lilla dotter kom 💕 Den här dagen kommer man verkligen alltid minnas klockslag för klockslag.

 3. Helene

  Dricker du alkohol nu igen? Om du har svårt att hantera alkoholen kanske nu inte är bästa läget.. Såg på instastory att du satt med Bacardi i handen.

 4. Caroline

  Åååh, nu blir jag alldeles pirrig av tänka tillbaka till den tiden för 3 år sen. Då följde jag eran förlossning medan jag väntade på att morgondagen skulle komma, (dvs 17:e juli) för då skulle jag åka in till sjukhuset för igångsättning, och 8 timmar efter att dom tog hål på hinnorna o värkarna drog igång så var vår bebis också här! Så otroligt häftigt!