När man får precis vad man behöver – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När man får precis vad man behöver

Jag känner mig lugnare i själen nu. Men den där kolsyran jag skrivit om tidigare är kvar. Som ett ständigt rus i kroppen. Någon klok läsare skrev att kroppen är i fight mode och att det är därför det känns som det gör. Som att jag bara vill springa fortare och fortare och fortare. Svårt att förklara… Jag ska prata med min psykolog om det på onsdag, för jag tror inte att det här är hållbart i längden. Jag måste kunna bara vara också och inte fly. Jag tog med täcket ut på däck när jag inte kunde somna om… Jag vill bo såhär alltid! Jag somnade sent inatt och vaknade vid 06. Jag snörade på mig skorna och slängde på mig träningskläderna, lyssnade på hög musik och sprang. Det är så otroligt vackert på Ingarö. Vill ni ha fler uppdatering från mig är det bara följa mig på instagram, Angelicalagergren, det blir en del stories där nu under helgen. Efter springturen hoppade jag ner i havet. Det är nåt speciellt det där med att tvätta håret och kroppen i havsvatten. Man känner sig nästan född på nytt. <3 Att få tid helt ensam sådär på morgonen är skönt. Det var precis vad jag behövde nu känner jag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Finns en massa forskning på att springa är jättebra mot stress, läs bl.a. boken “hjärnstark” för mer ingående hur det fungerar med kortisol osv. Så din teori tror jag inte på O. Självklart ska det inte vara ditt enda verktyg Angelica utan komplettera på psykolog är jättebra men att springa i lagom dos tror jag bara är bra för dig. Som du gör varvat med lugn o avslappnnng. Precis så du ska jobba med stress. Ta hand om dig o varma kramar. Du tar dig igenom detta!!!

 2. O.

  Springa-springa.
  Fly-fly – same shit, different name, ursäkta ärligheten.
  Men någon hade kommenterat det tidigare.
  Du flyr. Du försöker springa ifrån dina känslor.
  Du visar också upp bilder från när du återhämtar och tänker och ‘tankar’ med tankar.
  MEN.
  Jag tror du bokstavligen måste sluta springa ett tag.
  Kanske få verktyg för hur det ska hanteras, men det funkar inte att springa-fly-fly hela tiden.
  Allt slår tillbaks.
  Bra att du ska till psykologen i veckan, det tror jag kan vara en superbra grej just nu.

  Menar bara väl, men har sett flera vänner fly som du på liknande sätt, och det slutar sällan bra.
  Så det är bara av omtanke.

  Kram och ta hand om dig!
  Älskar din blogg & tack för allt du delar med dig, det stärker både mig och andra tror jag.

  /O.