Ute till havs – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ute till havs

Havet är helt stilla, vi har ätit svenska kräftor och nu vi lyssnar på lugn musik. Livet! Jag har åkt med Jessica, Ibbe och Elsa ut på sjön den här helgen. Jag hoppas att tiden ska gå fort för nu är saknaden efter barnen enorm. Den här längtan är verkligen något helt nytt för mig. Skepp o hoj, landkrabbor! Här inne i båten kommer jag sova gott inatt. Min utsikt just nu. Igår var vi på aw på TAK i Stockholm. Så sjukt trevligt! Först var det bara jag, Jessica och vår lillasyster Caroline. Men ganska snabbt mötte vi fler vi kände och vi var kvar i flera timmar. Älskade Kulfi! Fina Paula och Michan kom och drack bubbel med oss när solen gick ner. Det är länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Jessica var i sitt esse och fullkomligt attackerade människor. På ett kul sätt. Svårt att återberätta, men jag har träningsvärk i magen idag. Vi tog en promenad till Riche där vi träffade fler trevliga människor. Idag är jag trött men glad. ​

Jag vaknade riktigt tidigt och gav mig ut på en springtur på Djurgården. Jag undrar när all den här extra energin och kolsyran jag har i kroppen kommer försvinna… Att göra ingenting funkar inte alls för mig. Jag vill bara springa, springa och åter springa. Hoppas att ni haft en mysig torsdag. Jag hoppas på sol imorgon, jag längtar efter att få bada i havet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Mycket stresshormoner i kroppen nu förmodligen ❤️ Din kropp är i fight-flightläge hela tiden.. 🙁 försök komma ihåg att äta så du orkar! Varma kramar