Massa inspiration till mitt nya sovrum – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Massa inspiration till mitt nya sovrum

Inlägget innehåller adlinks*

Snart är det äntligen dags för mig att byta sovrum hemma. Ut med det gamla och in med det nya. Jag kommer att ta över Alices rum och hon ska flytta in i Philips rum. Och Philip tar mitt gamla sovrum, jag tror att det blir perfekt för oss alla tre. Jag har letat inspiration på Pinterest (älskar Pinterest!) och här är ett gäng bilder som jag sparat ner. Jag har köpt en ny säng, men jag vill ha en vit sänggavel och en vit sängkappa till den.

BeFunky Collage

Alla bilder i mitt kollage här ovanför kommer från Pinterest. 

Jag satt och letade grejer att klicka hem och är helt inne på vitt som ni kan se. Vitt, vitt och åter vitt. Först tänkte jag om jag skulle göra ett mörkblått eller mörkgrått sovrum, men när jag letade inspiration fastnade jag för alla bilder på vita sovrum. Jag trivs bäst när det är ljust och fräscht. Jag tänker mig krispiga vita sängkläder, många kuddar, fluffiga täcken och en hel del gröna växter. Jag skulle nog också behöver någon form av förvaringsmöbel. Dels för att det är praktiskt men också för att det är snyggt att ställa saker på. Jag vill ha en rund, stor spegel också. Och någonstans att förvara alla mina böcker. Någon som har nåt tips på möbel? Gärna en vit möbel.

 

Jag tänkte att jag ska satsa på mysig belysning (många olika typer av lampor) och sen skippa tv inne i sovrummet. Ett teknikfritt rum helt enkelt. Jag tänker att jag ska lämna telefonen utanför sovrummet… Vi får se om jag lyckas med det. Men jag känner ju själv att jag blir stressad av att scrolla instagram/läsa bloggar innan jag ska somna. Det är också det första jag gör när jag vaknar. Någon som känner igen sig i det?

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Vi har faktiskt sedan barnen kom (äldsta är tre) lämnat telefonerna utanför när vi har lagt oss och ingen tv i sovrummet heller. Det är superskönt tycker jag, för innan var det som du skriver det sista och det första jag gjorde på dagen. Lycka till 😘

  2. Anna

    Försök hitta ett gammalt sminkbotd i vitt. Eller måla om ett till vitt om du hittar ett fint i annan färg. Kan bli fin kontrast att ha plaststolen framför. Perfekt att ställa fina flaskor, ljus och växter på. Lycka till med inredning!!