Jag vaknade av att jag skrek  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag vaknade av att jag skrek 

Oj, vilken natt! Jag har sovit hemma hos Jessica, Ibbe och Elsa. På deras mysiga soffa i vardagsrummet. Jag vaknade vid 01:30 av att jag skrek och höll ena armen för magen/baksida ryggen. Jag drömde en hemsk mardröm och jag tror aldrig jag skrikit så innan. Alltså skrikit så att jag vaknat. Jag hoppas att jag inte väckte lilla familjen… 

Det tog lång tid innan jag kunde somna om igen. Jag lyssnade på ett meditationsklipp på youtube, men hade svårt att bara vara. Tankarna snurrade och jag var helt kallsvettig. Nu tänkte jag dra på mig träningskläder och köra ett styrkepass innan vi äter frukost. Det ser ut att bli en fin dag och jag ska faktiskt gå hem och träffa barnen. Det gör mig varm i hjärtat att få veta att vi får en timme tillsammans mitt i veckan. Tack för alla era tips, pepp och stöd. Ni är bäst! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

 2. Anna

  Hoppas du låter Stefan också umgås med barnen en stund under din vecka om han önskar. För Stefan uttryckte ett dåligt samvete över att inte ens ha pratat med barnen under din vecka och han saknar nog också sina barn men ville inte “störa” under din vecka. Så hoppas att ni kan ge varandra den stunden med barnen även under era veckor. Tror det gör gott för alla.

  1. Becca

   Men du Anna.. Det här är Angelicas blogg, och eftersom att hon redan har det kämpigt och kämpar på så gott hon kan, så borde hon i alla fall få slippa läsa kommentarer på hennes blogg om vad Stefan har skrivit och sagt. Enligt mig i alla fall! Förstår att du inte menar något illa, men tänk på det nästa gång 🙂

   1. Anna

    Men du Becca.. Jag får väl kommentera vad jag vill utan att du ska döma det. Låt Angelica isf döma det. Jag mena inget illa utan bara att allt handlar om givande och tagande och att min personliga åsikt att upplägget att få
    “störa” under den andres vecka gör alla(framförallt barnen) gott. Och att jag hoppas de kan göra det för varandra.

    1. Emelie

     Nej du Anna din kommentar var varken välmenande eller behövlig faktiskt. Typiskt förtäckt skitsnack och nålstick! Lägg av!

    2. Sofie

     Och här har vi det igen…. Klart du “Anna” får kommentera vad du vill, men varför??? Det är såååå gammalt att alltid skylla på yttrandefrihet hit och dit, när man bara kan skippa att skriva dumma saker istället 🙂 För det du skriver är dumt och elakt och mest onödigt.

     Kram till Angelica 🙂

    3. Sofie

     Och här har vi det igen…. Klart du “Anna” får kommentera vad du vill, men varför??? Det är såååå gammalt att alltid skylla på yttrandefrihet hit och dit, när man bara kan skippa att skriva dumma saker istället 🙂 För det du skriver är dumt och elakt och mest onödigt.

     Kram till Angelica 🙂

    4. Madde

     Anna, jag tror nog att de hittar sätt att kommunicera kring sina barn. Du behöver inte vara budbärare även om du verkar känna ett behov av det.

  2. Emelie

   Jag tror nog att de hittar sätt att kommunicera kring sina barn. Du behöver inte vara budbärare även om du verkar känna ett behov av det.

 3. Sara

  Du ser mer och mer mager ut, menar det varken som positivt eller negativt. Det är vanligt att tappa mycket vikt när man mår dåligt och omgivningen vågar inte alltid påminna om att inte glömma äta för att orka med sorgen. Menar väl. För de som inte fått profylax, vad menas med djupandning?

  Kram

 4. Anni

  Usch vilken hemsk natt. Men åh vad fint att ni ordat så att du får hänga med barnen en stund, det gör säkert gott för er alla.

 5. Emma

  Bra att ni valt att ni ska träffa barnen en timme tillsammans i veckan. Det visar att ni kan prata om sådant och komma överens. Bra för barnen med att ni umgås tillsammans som familj, de kan se att ni som föräldrar kan umgås.