Rida är helt klart bra terapi  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Rida är helt klart bra terapi 

Jag hade det så mysigt i stallet. Avskedet till barnen var jobbigt, sorgligt och smärtsamt. Det där med att säga hej då är inte alls min grej. Har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli. Timmarna i stallet var som terapi. Helt perfekt! Nu ligger jag i soffan hemma hos Jessica och tittar på Skärgårdsdoktorn. Imorgon ska jag åka in till stan och jobba. Och ta en promenad med en kompis på Djurgården. Bra måndag! 

Jag och Nadd, en ljuvlig islandshäst. 
Kul att mina ridbyxor, hjälm och skor kom till användning igen. Jag red ju förra våren tillsammans med Maria och Jessica. Jag vill börja med det igen, jag mår så bra av att vara i stallet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liw

  Åh vad känner för dig, för er. Även om jag inte känner er så känner jag hur mina tårar är på väg. Hoppas att det ordnar sig för dig till bättre och glöm inte att det är viktigt att få sörja, för att kunna gå vidare. Det är också viktigt att barnen får lov att se de olika känslorna som du känner, både dåliga och bra. <3

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Tack, vilken fin kommentar. Det betyder mycket att du tar dig tid att skriva. Kram Angelica

 2. Hanna Zetterström

  Hej fina du!!
  Håller med om att hästar är superbra terapi.
  Kan inte tänka mig hur tufft du har det och fast jag inte känner dig så blev jag så ledsen och känner tårarna i ögonvrån när jag läser/lyssnar på dig.

  Du är såååå stark och världens mest underbara förälder. Dina barn kommer att vara stolt över dig!!!
  Stor kram