Hylla med gröna växter – jag älskart! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hylla med gröna växter – jag älskart!

Den här vita hyllan har suttit uppe ett tag men varken jag eller Stefan har tagit tag i att göra nåt fint av den. Det har mest varit en avlastningplats för mobiler, nycklar och post/reklam. Men inte längre! Jag plockade dit massa fina saker och växter som jag hittade hemma. Jag har gjort ett samarbete med Desenio (som ni får se mer av nästa vecka) och därifrån kommer postern med Monsteran. En sån växt vill jag för övrigt verkligen köpa. En riktig alltså. Elefantöronen får vi se om de trivs där, min absoluta favoritväxt hemma. Krukan är från Ikea, den har jag målat grå. Nu hörde jag i en växtgrupp på FB att de finns i grått på Ikea, så jag ska köpa några fler som jag då slipper måla. IMG_0480

Någonting som gör hemmet mer mysigt och ombonad är just gröna växter. Har ni mycket växter hemma?

monstera

Mässing, grönt, vitt och grått = fin kombo!

IMG_0481Smarta krokar till väskorna så de inte bara behöver ligga slängda på golvet. I den vita skålen lägger jag hemnycklarna och bilnycklarna. Och om jag skulle råka ha några mynt på mig.

IMG_0485Det här är nåt ogräs som växer direkt utanför dörren, jag plockade och tog in. Jag älskar att bo precis vid skogen, det är så mycket billigare att plocka in växter än att köpa nya blommor hela tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Älskar också elefantöra! Köpte en för drygt en månad sen och den har spottat ut så många bebisar att nu har jag 7 plantor av olika storlekar. Så himla roligt! Nu tänkte jag försöka mig på palettblad. Verkar också lätt att föröka och verkar kul med alla färgerna. Har du något palettblad?

 2. Lisa

  Nu har jag ett väldigt stort hus, men räknade in mina växter för några månader sedan och det var runt 70 stycken, haha! Galet. Väldigt fint och ombonat blir det, men det tar ju sin lilla stund att vattna alla… 🙂

 3. Alexandra

  Tips! Skriv inte vart du förvarar nycklar och värdesaker. Tror inte inbrottstjuvar läser bloggar men för att vara på säkra sidan 🙂 Min släkting blev av med sin bil förra veckan genom att någon tog sig in i huset, tog nycklarna i hallen och stack med bilen. Så obehagligt.
  Sen vill jag passa på att skicka en styrkekram till dig! Du verkar vara en fantastisk människa och kämpe. Kramar

 4. Tess

  Har både monstera och elefantöra hemma och älskar dem! Och båda är dessutom väldigt lätta att föröka 🙂 Tips är att sätta avokadokärnor i vatten, tar lång tid men tillslut sätter de rötter och fina gröna blad. Även garderobsblomma är vackert och väldigt tacksam 🙂

 5. Anna

  Vad fint! Har läst din/er blogg lääänge men kommenterar sällan. Måste säga att nu när ni har varsin blogg blir det verkligen tydligt vem av er som har den skriftliga gåvan 🙈 Du beskriver på ett helt fantastiskt, gripande men värdigt sätt om det som hänt. Så fint och bra att du låter dig själv känna både ilska, sorg och glädje i allt kaos. Jag hejar på dig, och står först i kön den dagen du släpper din första bok. Kram

 6. Anna

  “Ogräset” du plockar utanför dörren set ut att va en sköldpadsört….blir söta små lila/rosa blommor..;)

 7. Sandra

  Det gröna mot det vita blir så himla snyggt! Kan tänka mig att det ger ett härligt intryck när gäster kommer in.

  Jag har verkligen inga gröna fingrar och blommor brukar dö innan de ens kommit innanför dörren… Men jag har hittat flera gröna växter som tom jag kan ta hand om så nu har vi ett gäng växter här hemma.

  På Ikea finns det färdiga blomgrupper i gråa krukor som överlevt flera månader här hemma, jättefina är dom! Rekommenderas 👍

 8. Sara

  Vilken växtgrupp är du med i på Facebook? Sökte till Växtgäris för längesen men dom verkar ha ett för-alltid-långt stopp för nya medlemmar, så tänkte hitta nån annan 😊

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Det är den jag är med i! Men vad tråkigt att den är stängd nu, hittar så mkt kul där 😀 Kram Angelica